تشکرشده 3 در 2 پست
تشکرشده 366 در 142 پست
لطفا نوشته ها رو کامل بخونین!نوشته تا یک سال دیگه، شروع کنه نامزدی و شناخت همین حدود طول می کشه.
دختر مد نظر ایشون داره با دست پس میزنه و با پا پیش می کشه، دختر ها این کار رو انجام میدن تا خواستگار فعلی رو نگه دارن و خواستگار احتمالی بهتر رو از دست ندن.
- - - Updated - - -
چرا برای خوشگذرونی؟!
مگه شما پیشنهاد خوشگذرونی دادی؟!
می خواد شما رو از دست نده و در حالت تعلیق نگه داره و اگر گزینه ی بهتری هم پیش اومد، بره سراغش.
تشکرشده 3 در 2 پست
تشکرشده 366 در 142 پست
تشکرشده 3 در 2 پست
می دونم شما خیر من را می خواهید ولی قبول بفرماید که به این سادگی نیست.
هر زمانی که تونستم با آرمش طوری صحبت کنم که متقاعد بشه که من ازش دل بریدم تمام توانش را برای دلجویی به کار برده. یه دختر 20 ساله هنوز اون پختگی رو نداره و نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.
ولی خوب دختری که با موبایل پدرش از ترس از دست دادن من بهم زنگ بزنه یا توی دانشگاه از ترس اینکه من بیخیالش بشم خودش اومدم دنبالم نمیشه گفت فقط در حد آب نمک هستم. قبول دارم اون اصلا به اندازه ای که من دوسش دارم دوسم نداره ولی از طرفی میشه بهش حق داد من خودم اگر جای اون بودم نگران می شدم بخاطر شرایط مالی . گرچه انتظار زیادی هم نداره و دختر قانعی هم هست شکر خدا.
درضمن به این باور رسیده که از نظر شرایط مالی می تونه کسی بهتر از من رو پیدا کنه و اطمینان داره کسی رو نمی تونه پیدا بکنه که بیشتر از من دوسش داشته باشه.
درسته این حا حرف هست و باد هوا ولی بعد از مدتی میشه از صدای یک دختر فهمید که چه حرف هایی رو از ته دل می زنه.
ویرایش توسط weblox : یکشنبه 27 مرداد 92 در ساعت 21:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)