چیزی که میخوام بگم راجع به همین تاپیکه در نتیجه تاپیک جدیدی باز نکردم.
قبلا با روانپزشکی صحبت کرده بودم که پدر یکی از دوستام بودن فقط تلفنی باهاش صحبت کردم و تلفنی دارو تجویز کرده بود. فلوکسیتین و لرازپام .
شاید یکی از بهترین روانپزشکای ایران باشن اما در دسترس نبودن یعنی مطب نمیرفتن.
یه ماه مصرف کردم تاثیرش تو روحیم عالی بود ولی 2 تا عارضه داشت اونم اینک 3 4 کیلو وزنم کم شد و میل جنسیم هم خیییییلی کم شد. هم ترسیدم هم دکترم دیگه در دسترس نبود دارو رو یهو قطع کردم البته تا 24 ساعت حالم بد شد بعدشم مثله قبل از مصرف دارو شدم.میل جنسیم هم برگشت اما کلا کم تر شده شاید به خاطر افسردگیه
تا اینکه 3 ماه پیش دوباره به یه پزشک دیگه مراجعه کردم داروهاشم مصرف میکنم اما حس میکنم تاثیری نداره 2 باره الان پیشش میرم دارومو عوض کرد ولی بازم فایده نداره 3 تا قرص داده که فقط باعث شده شب خوب بخوابم و حالت تهوع کم شده ، تو وضع روحیم تاثیر چندانی نداره فقط چون خودم دارم رو خودم کار میکنم یکم حالم بهتر شده .
الان متوجه شدم پدر دوستم دوباره رفته مطب و کار میکنه
موندم دکترو عوض کنم برم دوباره پیش همون یا نه به همین دکتر ادامه بدم که تاثیری هم تا الان نداشته.
اونم احتمالا دوباره همون داروهارو تجویز میکنه که از عوارضش میترسم در اینده دچار مشکل شم . اگه دکتر هم نباشه نمیشه یهو قطعش کرد. ولی تاثیرش خوبه . نمیدونم میارزه یا نه
اصلا نمیدونم چی کار کنم میخوام زودتر تصمیم بگیرم
همش میترسم از اینکه مجبور باشم مدت طولانی دارو مصرف کنم و هم وابسته شم هم میل جنسیم از بین بره

علاقه مندی ها (Bookmarks)