سلام دوست عزیز
من حس کردم مشکل شما عدم اعتماد به نفس هست.
شما خودباوریتون پایینه
همیشه قرار نیست ادما از نظر ظاهر بهترین باشن. خیلیا هستن که با وجود مشکلهای غیرقابل درمان به جاهای خوبی رسیدند.
من خودم یه دوست دارم که نیمه بینا هست و با رتبه ی سه رقمی توی یکی از دانشگاه های خوب تهران درس میخونه.
اینهمه آدم هستن توی جامعه، که قدشون کوتاه هست ( حتی خیلی کوتاه تر از شما ) یا اضافه ی وزن زیادی دارند. ولی باز هم موفق اند
چون خودشونو اونطوری که هستن پذیرفتن
وقتی شما خودت خودتو باور کنی از درون یه حس خوبی پیدا میکنی و توی ارتباطت با دیگران اون حس خوب رو منتقل میکنی و باعث میشی که دیگران هم احترام بیشتری برات قاول بشن
یه چیز طبیعی هست
حتما خودتونم دیدین که ادمایی که محکم صحبت میکنن معمولا ارتباط اجتماعی بهتری دارن. پس شما هم باید روی این مورد روی خودتون کار کنید. البته این نظر من هست.
مطمئنا توی این سایت و سایت های دیگه مطالب درمورد تقویت اعتماد به نفس زیاده
ان شاءالله که خیلی زود حالتون عالی میشه و از زندگی لذت میبرید.
فقط یادتون باشه شما هیچ چیزی از ادمای موفق کم ندارید.
هیچ قانونی نیست که ادمای قد بلند موفق اند و ادمای قدکوتاه نه.
موفق باشین دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
من حس کردم مشکل شما عدم اعتماد به نفس هست.
شما خودباوریتون پایینه
همیشه قرار نیست ادما از نظر ظاهر بهترین باشن. خیلیا هستن که با وجود مشکلهای غیرقابل درمان به جاهای خوبی رسیدند.
من خودم یه دوست دارم که نیمه بینا هست و با رتبه ی سه رقمی توی یکی از دانشگاه های خوب تهران درس میخونه.
اینهمه آدم هستن توی جامعه، که قدشون کوتاه هست ( حتی خیلی کوتاه تر از شما ) یا اضافه ی وزن زیادی دارند. ولی باز هم موفق اند
چون خودشونو اونطوری که هستن پذیرفتن
وقتی شما خودت خودتو باور کنی از درون یه حس خوبی پیدا میکنی و توی ارتباطت با دیگران اون حس خوب رو منتقل میکنی و باعث میشی که دیگران هم احترام بیشتری برات قاول بشن
یه چیز طبیعی هست
حتما خودتونم دیدین که ادمایی که محکم صحبت میکنن معمولا ارتباط اجتماعی بهتری دارن. پس شما هم باید روی این مورد روی خودتون کار کنید. البته این نظر من هست.
مطمئنا توی این سایت و سایت های دیگه مطالب درمورد تقویت اعتماد به نفس زیاده
ان شاءالله که خیلی زود حالتون عالی میشه و از زندگی لذت میبرید.
فقط یادتون باشه شما هیچ چیزی از ادمای موفق کم ندارید.
هیچ قانونی نیست که ادمای قد بلند موفق اند و ادمای قدکوتاه نه.
موفق باشین دوست عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)