خواهر گلم
برادرانه بهت میگم که تو هیچ وقت نمیتونی از نگاهش بفهمی که توی سرش چی میگذره
توی این دورو زمونه نمیشه به هرکسی اعتماد کردببخشید اینو میگم,ولی چشم چرانی توی خون بعضی از دوستانه,شما از کجا میدونی برای چی بهت نگاه میکنن
تو الان ناراحتی که چرا کسی ابراز علاقه نمیکنه
ولی بهت بگم بخدا این شکلی بهتره
اگه یکی واقعا عاشقت باشه,خودشو به آب و آتیش میزنه تا بهت برسه
اصوالا خیلی پیش میداد که خیلی از پسر ها برای رسیدن به اهداف بیمارگونشون از دریچه احساس وارد میشن تا به اصطلاح دختر مردمو خر کنن(میبخشید که اینو میگم)
اگه یه وقت هرز پسر اومد و ابراز علاقه کرد ,سریع دست خودتو براش رو نکن,امتحانش نکن
اگه دوست داشته باشه با رفتارش نشونت میده
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
پسری در محل کارم با نگاهش خیلی واضح من رو تعقیب می کنه
شما از کجا میدونی چه نیتی توی نگاهش هست
ظاهرش و رفتارش تا به الان خیلی متین بوده
من اصلا متوجه منظورت نمیشم,تو بر چه اساسی به این نتیجه رسیدی,انتظار داری ندیده و نشناخته شخصیتشو بروز بده
----------------------------------------------------------------------------------------
خواهرم شما خیلی ساده اید
اگه بخوادت میاد بهت میگه,اگه همش داده دید میزنه یعنی تورو برای چشم چرونیش میخواد
------------------------------------------------------------------
خواهرم فکر نکنی من از اون آدم ها بچه مذهبیام ها,اتفاقا من گرایش به اتیسم دارم
خودمم عاشق شدم,کار به جای رسید که به خودم گفتم اگه بهش نگی بهتره بری بمیری
رفتم بهش گفتم,میدونی چرا تحمل نکردم ,چون عاشقش بودم و میخواستم ببینم اون چه نظری نسبت بهم داره,چون قصدم چشم چرونی نبود
-----------------------------------------------------------------
اصوالا ما پسر ها معمولا وقتی عاشثق میشیم نمیتونیم به طرفمون نگاه کنیم(اینو بر اساس تجربه ای که خودم و دوستان میگم)شاید استثنا هم وجود داشته باشه
به این نگاه ها توجه نکن

علاقه مندی ها (Bookmarks)