شنیدین خدا گفته یه قدم با تو همه قدما با من من دو بار تو زندگیم اشتباه کردم هر دو بار وقتی بود که از ته دل خدا رو صدا کرده بودم!!!!!!!
دفعه ی اول مامانم گفت حضرت محمد به فاطمه (س) گفته هر جا زنی رو دیدی ک بچه کوچک داره کمکش کن چون مثل این میمونه که دستش شکسته.منم فقط برای رضای خدا خواستم کمک زن داداشم بدم که هیچکی نبود کمکش کنه.با یه نامردی اشنا شدم که الهی هر جا هست سرش پایین باشه بی وجدان.دفعه دومم رمضون همین امسال تنهای تنها بودم شب اول ماه رفتم غسل گرفتم نیت کردم سوره یاسین خوندم سحری خوردم بعدم از خدا خواستم منو از این تنهایی که فرشته ها هم خونه لعنت میکنن در بیاره فردا با یکی (تلفنی )هم صحبت شدم که اول از شرایطش گف که خوبه.بعد از اخلاق خودش اینقد تعریف کرد که من دلم میخواست بال در بیارم گفتم حتما دعاهام مستجاب شده ولی اینم همش در خواست رابطه جنسی ازم داره.
شرمنده اینو میگم ولی من خودمم دوست دارم.روزای اول خییلی خوب بود.ولی کم کم شرمنده شدم پیش خدا بهش گفتم باید با هم سر سنگین باشیم اونم اینگار همچی یادش رفت.
اگه اومدم و وقت شما رو میگیرم میخوام چیکار کنم که دوباره از دست این در بیام تو دست یه هوس باز دیگه نیفتم اخه راستش خودم اهلش نبودم ولی دوستام با پسر بودن و راحت شب میرفتن خونه دوست پسرشون شاید اینا باعث شده زشتی این رابطه ها برا ریخته شده .خیلی بد هست چکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)