نقل قول نوشته اصلی توسط sci نمایش پست ها
خانم الهه آذر
مهارت ها رو بدست بیارید بعدا صحبت کنید.
خطاهای شناختی خودتون رو اول باید پیدا کنید و بعد، حقوق فردی که زیر پا می گذارید رو در نظر بگیرید
نامه نگاری، تلفن، اس ام اس، هیچ کدوم مولفه های یک گفتگو رو ندارند! پس اینها قابل قبول نیستند و من توصیه نمی کنم
مهارت رفتار جرات مندانه برای شما حیاتی است! یاد بگیرید!
مطابق تاپیک های مشابه و تاپیک چگونه منفعل نباشیم عمل کنید
ممنون از توجهتون.تمام تلاشم رو میکنم.و نتیجه رو بهتون گزارش میدم.بازم تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sci نمایش پست ها
خانم الهه آذر
مهارت ها رو بدست بیارید بعدا صحبت کنید.
خطاهای شناختی خودتون رو اول باید پیدا کنید و بعد، حقوق فردی که زیر پا می گذارید رو در نظر بگیرید
نامه نگاری، تلفن، اس ام اس، هیچ کدوم مولفه های یک گفتگو رو ندارند! پس اینها قابل قبول نیستند و من توصیه نمی کنم
مهارت رفتار جرات مندانه برای شما حیاتی است! یاد بگیرید!
مطابق تاپیک های مشابه و تاپیک چگونه منفعل نباشیم عمل کنید
ممنون از توجهتون.تمام تلاشم رو میکنم.و نتیجه رو بهتون گزارش میدم.بازم تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rahaaaaaaa نمایش پست ها
دوست عزیز من فقط می تونم باشما همدردی کنم و بگم منم با مشکلاتی شبیه تو درگیرم البته به نظر خودم خیلی بیشتر و شدید تر .اما یک گوشه از مشکلاتم شبیه توست و البته بدون اغراق بزرگترین مشکلم . چون به عقیده من اگر در زندگی عشق و توجه و صمیمیت باشه تمام مشکلات دیگه راحت تر دیده و حل می شوند اما اگر اون حس خوب نباشه انگار هیچی نیست .منم دارم تایپیک های شما و خانم she را دنبال می کنم . من خودمم هم خیلی منفعل بودم و قدرت کنترل احساسات خشم درونی و عصبانیتم رو نداشتم و همین ها آسیب های سختی به زندگی ام زد الان مدام دارم با خودم کلنجار می رم که وقتی عصبانی می شم هیچ کاری نکنم واکنش نشون ندم چون می دونم بعدش پشیمون می شم .البته یک فرق اساسی که من با تو دارم اینه که توقعات جنسی همسرم ازم خیلی زیاده و مدام دنبال این ارتباطه گاهی فکر میکنم در حال حاضر منو فقط به خاطر همین می خواد . نمی دونم این خوبه یا بد .
رهای عزیزم.متاسفانه وقت کمی برای اومدن به این تالار دارم و تا حالا نشده تاپیکتو بخونم.نمیدونم مشکلاتت چین اما از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت دارم.خواهش میکنم اگه در زمینه ای تجربه موفقی داشتی یا تونستی به درجه بالاتری از ارتباط با همسرت برسی منم آگاه کن.ممنونتم.راستی باور کن زنهایی مثل من که رابطه زناشوییشون از طرف شوهرشون قطع میشه ارزو دارن جای تو باشن.نمیدونی چقدر حس بدیه که همیشه فکر کنی جذاب و خواستنی نیستی..امیدوارم هرچه زودتر نتیجه تلاشهاتو ببینی