عزیزم فعلا همینا به ذهنم میرسه
درمورد بیرون رفتن:بهش اصرار کن و خودتو واسش لوس کن با حالت های بچگونه بهش بگو بریم برون بگو من همیشه قبل ازدواجم آرزوم بود که با شوهر آیندم برم بیرون برم پارک برم قدم بزنمبا حالت بچگونه و لوس بگو دوست دارم منم مثل بقیه با شوهرم برم بیرون دستشوو بگیرم و پوز بدم که منم شوهر به این خوبی دارم و ...
بگو دلم میگیره وقتی ازت میخوام بریم بیرون با کلی ذوق این حرفو بهت میزنم اما وقتی میگن نه دلمو بدجوری میشکنه
فیلم های شاد بخر و بزار باهم ببینین مثلا یه طنز جدید مثل رژیم طلائی
یا مثلا موقع رابطتون ازش بخواه که مثلا فردا باید با هم بریم فلان پارک،توو همچین شرایطی بهتر قبول میکنن مردها
یا بگو یه بار بیا بریم اگه بهت خوش نگذشت دیگه نمیریم بعدش هم که رفتین تو خیلی شاد و پر انرژی باش همه تلاشتو بکن که دفعه بعد خودش بگه بریم فلان جا
،مثلا هی تو راه بهش بگو نمیدونی چقدر خوشحالم که داریم باهم میریم تفریح بگو من خیلی دوستت دارم ولی وقتی باهم میایم قدم زدن و ... بیشتر عاشقت میشم بگو من دوست دارم همه لحظه هامو کنار تو باشم چون وقتایی که کنار تو هستم بهترین لحظه هارو میگذرونم
اگه وقتایی که تو شادی و توو ذوقت میزنه دلخور نشو به کار خودت ادامه بده کم کم عادت میکنه
وقتی توو ذوقت میزنه تو هم نری یه کنار بشینی کسل و اخموبه جاش هی برو بوسش کن هی دور وبرش باش خودتو لوسکن براش
،اهنگ بزار براش برقص
لباسهای خوشگل بپوش و آرایش کن توو خونه حتما
براش کادو بخر بدون مناسبت،مثلا یه لباس خونه خوشگل بخر براش بعد هم حتما ازش بخواه بپوشتش و بعد کلی قربون صدقش برو بگو وای چقدر خوشگل شدی و چقدر بهت میاد و بوسش کن و کلا بهش توجه کن
یا وقتی از حموم میاد براش یه نوشیدنی ا هرچی که دوست داره آماده کن که بیا بخوره و بغلش کن بوسش کن بگو به به چقدر خوشبو شدی چقدر خوشگل میشی
یا از سر کار که میاد برو استقبالش حتما حتما و کیف یا وسایلی که دستشه ازش بگیر و بغلش کن و ببوسش و خسته نباشید هم بگو
بعد بگو عزیزم بدو لباساتو عوض کن که یه ناهار خوشمزه مخصوص شوهرم پختم بخوره خستگیش در بره
کلا سعی کن شیطون باشی واسش عزیزم
البته عزیزم من سنم کمتر از تو هست تو باید تجربت بیشتر از من باشه حتما هم بهتر از من میدونی چیکار باید بکنی

به جاش هی برو بوسش کن هی دور وبرش باش خودتو لوسکن براش

علاقه مندی ها (Bookmarks)