میشه وقتی حرف میزنیم طوری رفتار میکنه که واقعا میخوام گریه کنم! آخرشم همین میشه ایشون لم میدن پای تی وی منم میرم توی اتاق گریه میکنم چند بارم حالم بد شد ایشون اصن نمیگه این زنی که من بدبختش کردم زندس یا مرده! البته اون موقع که فهمید حالم بده یعنی خودم بهش اطلاع دادم نگران شد ولی وقتی من با وضع رفتم تو اتاق صدای گریمو همسایه ها هم میشنیدن نکنه ایشون کره من نمیدونم؟!ببینید پدر ومادر من از هم جدا شدن اما تمام وقت هایی که تو باهم بودن پدرم مدام بی احترامی میکرد و تمام لطف های مادرمو نادیده میگرفت یادمه هربار مامان میخواست باهاش حرف بزنه یا کنارش بشینه یا حتی ازش بخواد بریم بیرون اون رفتار زشتی میکرد!من همیشه تو ارتباط برقرار کردن مشکل داشتم از رفتار اونم میترسم شوهرم آدم خشکیه و اخلاقای خاصی داره من نمیدونم چه طور باهاش برخورد کنم .خواهر شوهرم آدمی نیست که بشه باهاش دوست بود! نمیدونم چه کینه ای از من به دل داره ولی این مدل آدما رو میشناسم نمیتونن درست برخورد کنن من واقعا نمیدونم چه طور باید با شوهرم رفتار کنم وحرف بزنم من تو خونش حس یه اضافی رو دارم که به زور تحمل میشم بعدم نمیخوام با رفتن طرفش خودمو کوچیک کنم میخوام یاد بگیرم چه کار کنم ولی قبلا هم گفتم من اینجا کسی رو ندارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)