به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام مجدد

شنیدین که "درد کشیده طبیب است".دو تا تاپیک تو این تالار زده شده بود که نقش اولش من بودم.(اما صاحب تاپیک دوست عزیز دیگری بود)

شب خوابیدیم و صبح پا شدیم دیدیم جا تره و بچه نیست.

سرتون رو درد نیارم تاپیک مربوطه اب شد رفت تو زمین.من و مهمتر از من ، خود صاحب تاپیک حتی فرصت دفاع از خودمون رو هم پیدا نکردیم.
    چون تاپیک شد.

ولی خیلی سخت نبود درک حذف اون تاپیک.شما هم ناراحت نشید.بپذیرید که اگر ما مو می بینیم مدیران و کارشناسان محترم پیچش مو می بینند.

بهترین کار تمکن از قوانین تالاره.مطمئن باشید هیچ کسی قصد بیرون کردن شما رو از تالار نداره.

اما در مورد اینکه دلیل حذف پست هاتون رو باید بدونید،به نظرم حقتونه.اما واقعا وقت کم مدیران،مشغله زیاد این عزیزان،شمار زیاد کاربران و .... همگی مزید بر علت هستن که ما گاها پاسخ خودمون رو نگیریم.

راستی اقای مدیر این چه وضعشه!!! من تا حالا دو تا پیام از طریق لینک "تماس با ما " براتون گذاشتم اما دریغ از جواب.!!!

جدا از شوخی تا حالا دو تا درخواست از مدیریت محترم داشتم که دریغ از جواب.پس ناراحت نباشید و به این بزرگواران اعتماد کنید.

حالا خدائیش با اینهمه تعریفی که از مدیر محترم و تالار و ... کردم حقم نیست که پررنگ تر بشم !!! .یا لا اقل جملاتم رو با فونت بزرگ تو بخش "نت برداری همدردی" قرار بدن

فقط خدا

- - - Updated - - -

بفرما.اقا مجیدم (شاهد)از غیب رسید.

2. 3 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

Elena1994 (شنبه 06 مهر 92), majid_k (جمعه 05 مهر 92), خوشبختی (جمعه 05 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    سلام النا. وقتی نوشته شما رو که برای دندی لیون نوشتی و پیشنهاد دادی تا 18 سالگیش صبرکنه دیدم با خودم گفتم این از اون نوشته هایی هست که به زودی پاک میشه. میدونی چرا؟ اون دختر خانم با شرایط روحی که داره اینجاست که برای ساختن زندگیش قدم برداره. همسرش هم یه فرد عادیه. . باید راهنمایی بشن که آینده خودشون رو بسازند. درست نیست شما در همین ابتدای کلامت فکر جدایی رو در ذهنش می نشونی. همه ما و حتی خود شما اینجا هستیم که مشکلاتمون رو رفع کنیم . برای حلش بدنبال چاره می گردیم. در غیر این صورت اول میرفتیم دادگاه و یا کات میکردیم. میزدیم همه چیزو خراب میکردیم و راحت میشدیم. اگر دیدی نظرت پاک شده ببین با نظر دوستان که راهنمایی کردن چقدر مغایرت داشته.
    من کی گفتم جدا بشه؟ حالا خوبه قبل از من تو صفحه اول یکی از کاربرا نوشته بود نمیتونی جدابشیعینا به جدایی اشاره کرده بود خودشم گفته بود نه چون شرایط ندارم و پاگ نشد- من گفتم فکری به حال خودش کنه وقتی میگه اصلا ازش خوشم نمیاد نمیتونم تحملش کنم فلانه... باید صورت مساله رو براش پاک کنیم؟ اون موقع تو 25 سالگی احتمالا با یکی دو تا بچه آواره بشه خوبه؟ حتما اون موقع هم میاد سایت و بقیه شرزنشش میکنن که چرا زندگیتو بهم میزنی - اون موقع خوبه فکری که باید زودتر میکرد رو دیر تر میکنه ؟، من گفتم تا اون موقع خودت تصمیم بگیر خودش شرایط رو بسنجه بالا پایین کنه اینقدری عقلش کامل هست و تا اون موقع کامل تر هم میشه ، من هزاران بار دیدم بقیه پیشنهاد طلاق به کاربرا میدن و ندیدم پستاشون پاک بشه

حالا اینی که شما گفتید درست مورد بعدی چطور؟من تو اون مرکز درمانی تو سالن فقط چشمم به این بچه ها افتاد و متوجه شدم تحت درمان هستن همین و بس و همین رو گفتم میخوام بدونم کجاش اشکال داشته بگید بدونم خب؟

- - - Updated - - -

ببخشید کلی غلط املایی دارم برق خاموشه دارم چشم بسته تایپ میکنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)