سلام نارگل جون
خیلی درکت می کنم .چون این مسائل رو به جز مسائل مالی باهاشون درگیر بودم .این که همسرت به خاطر مشکلات خانوادش ناراحت عصبی میشه کاملا قابل درکه.توی این جور شرایط که همسرت ناراحته تو نباید اونو تشدید کنی مثلا وقتی میگه چرا اصرار کردی تو می دونه بهانه هست پس نباید اونو تشدید کنی .یه جواب خوب اینه :نمی دونستم نباید اصرار کنم .یا فکر کردم دارن تعارف می کنن.یا اصلا جواب نده یا وقتی میگه کجا بریم .تو نباید نشون بدی که ناراحتی و از انجام کارت منصرف شدی .با این کارت بهونه ای که همسرت می خواسته دستش دادی.و در نهایت همه چیز به ضررت تموم میشه
این اتفاق هم افتاد عصبانی شد باید مکنترلش می کردی .یه مردی که به راحتی دست رو زنش بلند می کنی تنها راه مقابله با اون فراهم نکردن شرایط برای این کاره. تو به عنوان یک زن باید بادرایت مانع این کار بشی تا قبح اون از بین نره و عادی نشه.
اشتباه بعدی اینکه مادرت مداخله کرده با این کار انگشت اتهام سمت ایشون هم گرفته میشه . چند نکته رو برات می گم:
1- اول از همه با رفتارت خوب و محبت امیزت نسبت به همسر و خانوادش جلب اعتماد کن .طوری که همسرت باور داشته باشه که تو خیر خواه خانوادش هستی با این کار نسبت به رفتارت حساسیت نشون نمی ده .
2- تا اونجایی که می تونی توی جمع خانواده همسرت کم رنگ باش.اظهار نظر نکن .اگه سوالی ازت پرسیده می شه حرف بزن .نه اصرار به موضوعی بکن نه مخالف .توی یه جمله :خنثی باش تا از توی رفتارت چیزی در نیاد . و در نهایت در قبال اعتراضات همسرت اگر می دونی منطقی نیست و اشتباهی نکردی سعی نکن توضیح بدی و توجیه کنی .سکوت بهترین جوابه
3-روی فتارهای خانواده همسرت حساس نباش اونها را جدی نگیر تا خودت راحت تر بتونی زندگی کنی .
4-در عین حال کنارگیری نکن و همیشهخودت رو طوری نشون بده که من شما ها رو دوست دارم.
5-گلایه از خانواده شوهر پیش همسرت ممنون.گاهی و توی شرایط خوب در حد درد و دل .بگو و بگذر .منتظر جواب نباش .مطمئن باش اون چرا که باید همسرت بفهمه با همون جملات کوتاه متوجه میشه
برات ارزوی خوشبختی دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)