عزیزم من نمی دانم شما کدام کشور اروپایی هستید. اما این را بدانید ( متاسفانه ) خیلی از ایرانی هایی که که مقیم آنجا هستند این مشکلاتی را که شما گفتید دارم. فکر کنم دلیلش را هر دو بدانیم و گفتنش شر می شود
پس پیشنهاد من به شما عضویت در انجمن های بانوان یا جوانان است. مفهوم جامعه مدنی را که شنیده ای ؟ خوب در اروپا و کشورهایی مثل آمریکا و استرالیا این مفهوم بسیار مهم و حیاتی است و انجمن ها یک نمود بسیار واضح و پراهمیت از آن است.
هزینه چندانی هم ندارد. اتفاقا این جور ارتباطها در آن کشورها خیلی خوب جواب می دهد و شما وارد اجتماع می شوی. وقتی وارد اجتماع شوی مشکلات شروع به حل شدن می کنند. افسردگی ات بهتر می شود و احساس تنهایی ات رفع می شود و حس می کنی برای جامعه مفیدی. کلا برنامه های اجتماعی مثلا جشنواره ای که بچه ها قایق ها را به آب می اندازند و یا جشن بادبادک ها و از این دست برایت بسیار مفید و فرصتی مناسب است.
به شما پیشنهاد می کنم به یک مرکز مشاوره دولتی هم بروی و در این مورد مشاوره بگیری. اگر به اداره مهاجرت مراجعه کنی شاید بتوانند مرکز مشاوره ای که در این زمینه تجربه بیشتری دارد به شما معرفی کنند. خوشبختانه خدمات مشاوره ای آنجا خیلی خوب هم برای مردم و هم دولت جا افتاده است و از این نظر مشکلی نخواهی داشت.
می توانید وبلاگ های خانم هایی که مهاجرت کرده اند را هم بخوانید و با آنها هم ارتباط مجازی داشته باشید. معمولا این طور خانم ها برخلاف ایرانی هایی که شما ذکر کردید کارهای عجیب نمی کنند! و می توانند تجربیات خودشان را در اختیار شما قرار دهند. حتی یکی شان توانست یک ملاقات حضوری با یک خانم مناسب خودش داشته باشد!
خوب این ها تجربه های خودم بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)