دلسا بعضی وقتا اعتماد صد در صد به مشاور خوده وابستگی به شخصیه که اگه یک روز نبود یا نگفت. تو نمیتونی تصمیم بگیری چکار کنی. یا چه بگی دلسا شاید منم راه حل هام اشتباه گفتم. و وضعیت ترو درک نکردم و گاهی وقتا یه حرفای. زدم که ناخواسته ترورنجخوندم. به خاطر همه اون لحظه ها منو ببخش
نظر شخصی من اینه شاید مشاور نتونسته باشه. دقیق حدس بزنه مشکل همسرتو ممکنه با یک تشخیص اشتباه و به دنبالش تجویز اشتباه امیدت را به صفر نزدیک و توانت را برا دوباره به دست آوردن مهر همسرت بگیره.
من. میگم از یه مشاور تلفنی هم کمک بگیر شاید راه کار اون بهتر باشه
دلسا. ولی من که بیرون ماجراتون هستم و با توجه به گفته های خودت تو نه زیاد گفتی که بگی گفتن فایده نداره نه زیاد خواستی ازش(مثلا تو موقیت مناسب بگی نیم ساعت بریم پارک بچه ببریم. حتی اگه بگه نه و نبرش، یا بگی بچه مریضه چکار کنم تا خودش. فکر بردنش دکتر باشه.. نه تو خودت مقدمات را آماده کردی و بردیش دکتر تا فشار رو او نباشه....و حتی روت نشد مستقیم بگی نیاز جنسیتو،،.. )که بگی خواستن فایده نداره.
به نظر من تو مهارت دآری خوب هم دآری اگه نداشتی با این شرایط همه حرمت ها را میشکستی. و داد و بیداد بیخودی راه. مینداختی. او اوضاع را داغون میکردی در صورتی که حتی یه بی احترامی کلامی را هم کنترل کردی و نکردی در صورتی که در درونت واقعا دوست داشتی فریاد بزنی و تمام بی مهری هاشو. بگی و مردم عادلانه قضاوت کنند که بر چه روا میداره این رفتارا. با تو.....
فک میکنم مهارت دآری اما اعتماد به نفست. کم شده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)