مطالبی که شما نوشته اید همش مال قبل هست ، مال مدت های پیش
به سئوالم دقت کن :
ایا همچنان این برداشت رو داری که همسرت درصدد هست تا شما مهریه ات رو ببخشی تا شما رو طلاق بدهد ؟
===== تمرکزت رو بگذار روی پست قبلی ام و پست فرشته ،
بهار68 الان زمانش فررسیده که تصمیم مناسب رو اخذ کنی
الان زمانش رسیده که قاطعانه تصمیم بگیری
ببین هم در خصوص مذاکره دونفری، هم در خصوص دادگاه ، و هم در خصوص طلاق ، مقدمات گفته شده ، و اطلاعات کافی به شما داده شده است
الان شما می بایست با تمرکز بر این اطلاعات ، در مرحله عمل کردن قرار بگیری
به همین خاطر بهتون گفتم " آیا همچنان "
تاپیک های قبلی ات رو بخون ، اون موقع خیلی مصرانه می گفتی که همسرت به خاطر مهریه بالا هست که تا کنون طلاقتون نداده ،
اون بهتون گفته شد که همسرتون دوستتون داره
بهتون گفته شد روی خودت متمرکز شو و تغییر رفتار بده
شما نیز به خوبی به مشاوره ها عمل کردی
طبق گفته خودتون بعد از اس ام اس تولد، شوهرتون تغییر موضع داده
این سرنخ های شما ، کمک می کرد که در فاز درست راهکار بدهیم
و الان نیز می بایست شما بتوانی خودت رو برای هر دو تصمیم آماده کنی و بعد تصمیمتون رو قاطعانه به همسرتون اعلام کنی
راه اول)
اگر همچنان شما ، در همین مدت یک ماه ، از رفتارهای شوهرتون این برداشت رو می کنید که با کلک بخشیدن مهریه ، می خواهد شما رو نرم کند ، لذا بریم فاز سوم و فاز "طلاق"
که به شما راهکارهایی داده شود ، در خصوص خودسازی و قوی شدن برای طلاق و برنامه ریزی های بعدی ، تا آسیب های طلاق رو به حداقل برسونیم
راه دوم)
اگر شما از رفتارهای شوهرتون ، این برداشت رو می کنید که ایشون نیز میل به تغییر دارند ، و علاقمند هستند که یک بار دیگه به هم فرصت بدهید ، لذا وارد صحبت و مذاکره با ایشون بشوید ، و سعی کنید بر اساس پست فرشته و پست من ، توپ تصمیم گیری رو بیندازید در زمین ایشون ، البته بسیار محترمانه، بسیار عاشقانه، با بار احساسی بالا (همون که نوشتم براتون ، بهش بگید دوستش دارید ولی خودتون رو تحمیل نمی کنید ، و برای هر تصمیم شوهرتون حتی طلاق ، علیرغم میلتون ، آماده اید ... بگونه ای که دیگه این ملاقات های دیدن بچه و این سبک ادامه دادن را نه مناسب خودتون می دونید و نه مناسب ایشون ، لذا منتظر هستید ایشون نظرشون رو اعلام کنند ، که بالاخره یا بریم زندگیمون رو اصلاح کنیم و یا اینکه طلاق بگیریم )
35 تا پست در تاپیکت ارسال شده، با پست من می شود 36تا
تا پست پنجاه شما می بایست به یه نتیجه گیری برسید ،
نترس بهار
نگران نباش
شما تلاشتون رو انجام داده ای
شما سهم خودتون رو از اشتباه پذیرفته اید و در صدد جبران برآمده ای
نابقی رو واقعا بسپر دست خدا
بر او توکل کن ،
صادقانه به خدا بگو که خدایا از همه کرده های نادرستم طلب استغفار دارم، من در راه درست گام برمی دارم، آنچه را که به صلاح من ، دخترم و همسرم هست پدید بیار
لینک های
قاطعیت ورزی
قاطعیت و کارکردهای آن
بازگشت
نحوه آموختن بیان احساسات
توبه نصوح
رفتار قاطعانه
رفتار قاطعانه 2
که از فرشته و طاهره و بالهای صداقت در تالار نوشته شده است رو حتما بخون
مدت زمان خوبی برای تغییر داشته و دارید ، آرامشتون رو حفظ کنید ، دلگرم به خدا باشید
و در نهایت این لینک را بسیار عمیق بخون، آخرین قدم ، فاز دوم و به قولی فوت کوزه گیری را برایت می گذارم
کلیک کن
سعی کنید در آرامش بر روی نکات گفته شده تمرکز کنید ، مقالات داده شده رو بخونید ، نت برداری کنید ، تمرین کنید و بکار ببندید
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)