سلام
شما قصدتون ازدواج یا دوستی؟
اگه دوستی که هیچی. یعنی اینجا به دوستیا مشاوره نمیدن
اما درمورد ازدواج باید بگم شما اصن معیاراتون و مشخص کردین؟؟
چه معیارایی دارین؟
این خانوم و چقد میشناسین؟
چقد از معیارای شما رو دارن؟
من فکر نمیکنم تو ترم اول بشه زیاد از یه نفر شناخت پیدا کرد. اونقدری که واسه ازدواج انتخاب بشه.
حس نمیکنین بجاییکه منطق و عقلتون تصمیم بگیره احساستون بیشتر داره تصمیمی میگیره.
شما شرایط ازدواج و دارین.؟ منظورم فقط سرمایه و شغل و سربازی رفتن نبود. منظورم اینه که خانوادتون میتونن در این زمینه اقدام رسمی کنن و شناختتون در بستر خانواده انجام بشه؟
شرایطشو دارین که بخانوادتون بگین؟
بنظر من اینکه به اون دختر بگین خیلی وضع بدتر میکنه ..دو حالت داره
اول ا ینکه دختر خانوم با این عمل شما حس کنن بهشون توهین شده با خودش بگه مگه بزرگتر نداشت که اقدام کنه چرا خودش سرخود اقدام کرده بنابراین شاید حس کنه شما سرکارش میذارین و واسه ازدواج نمیخواینش.
دوم اینکه ممکنه این خانوم احساساتش درگیر قضیه بشه . اونوقت که دوتایی افتادین تو تنور داغ احساسات. بعد دیگه ممکنه بدجور بسوزین. اثرات این سوختگیا تو این تالار زیاده بگردین بخونین ببینین عواقب زیاد داره. درد زیاد داره و خصوصا ضرر فراوان واسه دختر خانوم.
نابراین اگه واقعا دوستش دارین تا تکلیفتون با خودتون و حونوادتون مشخص نشده اقدام نکنین.اول ببنینن قصدتون چیه ؟ ازدواج؟بعد اقدام از طریق خانواده.بعد آشنایی در بستر خانواده.
اگه واقعا دوستش دارین خواهشا بهش نگین. اینو تاکید کردم. که بدونین خیلی مهمه.فقط یه درصد فرض و بذارین که بهگ نرسین بعد ببینین احساساتی که ایجاد کردین واسه خانوم چقد داغونش میکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)