سلام عزیزم حالتو درک میکنم منم دو سال با یکی بودم رابطه جنسی داشتم البته هنوز دخترم و الان یه ساله بدون هیچ دلیل واضحی منو رها کرد یه ساله گریه میکنم پیش روانپزشک مشاور...رفتم قرص خوردم اما فایده ای نداشت منم فکر میکنم دیگه نمیتونم کسیو دوست داشته باشم برات خوشحالم که حد اقل میگی اون ادم بد بود فقط پول داشت اما من هنوز باور ندارم که طرفم بد بود هر کاری کرد انداخت گردن من تمام بی وفاییاشو وقتی بهم بی محلی میکرد وقتی فهمیدم به دخترای دیگه شماره داده و قرار گذاشته بهم گفت چون عاشقمه و من تو بحثامون دلشو شکستم از عصبانیت اینکارو کرده! و با هیچکدومشون رابطه ای نداشته! من دوسال میپرستیدمش خدام اون بود اما اون بهم گفت من زرنگ نبودم من نتونستم نگهش دارم گفت عاشقم بوده اما من نتونستم نگهش دارم منو با کوه عذاب وجداان تنها گذاشت با احساس گناه بعد از منم خیلی زود با دو نفر دوست شد رابطه هاش شد کوتاه و صرفا برای سکس من احمق بازم التماس میکردم بازم میگفتم برگرد راستش هنوزم میخوام برگرده بهش میگفتم ما که قرار بود ازدواج کنیم ما که عاشق هم بودیم ما که اسم بچه هامونو انتخاب کردیم چرا حالا اینهمه عوض شدی چرا همه چییت شده هوس؟میگفت تقصیره توست تو حس عشقو تو من کشتی تو با اخلاق بدت منو از عشق متنفر کردی حتی تاوان هرزگی های اونم من باید میدادم من باید عذاب وجدان میکشیدم که باعث شدم اون رو بیاره به روابط زودگذر رو بیاره به دخترایی که حتی با دوستاشم میخوابن من هنوز احساس گناه میکنم من هنوز فکر میکنم شاید اگه زیباتر بودم شاید اگه عاقل تر بودم شاید اگه کمی چاقتر بودم شاید اگه به قول اون زرنگ بودم از دستش نمیدادم شدم یه ادم بی اعتماد به نفس اون دختری که یه روز عشقش بهش میگفت تو زیبا ترینی تو مهربون ترینی تو خاص ترینی شده یه موجودی که فکر میکنه یه اشغال زشت بی عقله یکی که حتی ادمی که عاشقش بود رو از دست داد یه موجود نخواستنی عزیزم خدارو شکر کن که غرورتو داری من خودمو له کردم به دست و پاهاش افتادم با دوست دختراش حرف زدم از سکساش واسم تعریف کرد و گفت ازم نفرت داره اما حتی نتونستم بگم منم ازت متنفرم فقط گفتم هنوزم دوستت دارم از خودم بدم میاد از خودم بدم میااد که انقدر ضعیفم که هنوزم میخواام برگرده که هنوزم ساعتها با عکسش حرف میزنم از خودم بدم میاد....

علاقه مندی ها (Bookmarks)