اول اینکه فاصله ازدواج 6 سال خوبه من باهاتم رفیق چون اول پسران عزیز دیرتر به بلوغ میرسند و تا عقلشون بیاد سر جاش طول میکشه و دوم هم بستگی به ژن داره ولی خب فرصت و زمان خوبی هم واسه عشق بازی داری تا بابا شدن هم زمان هست بسیار، در ضمن فکر کن تو همه چی رو فراهم کردی (مادی) به طرفت میگی بیا بشین رو سر من سروری کن فعلا لذت میبری از این اختلاف سنی البته دختر ها با یه شیکم زاییدن بیشتر اوقات ، میشکنند که باز هم بر میگرده به ژن و حمایت خودت به طرفت اگر هم شکست که باز مشکلی نیست همون آدم قبلی هستش. ( ازدواج تو این رنج هم بدی های خودش رو هم داره ولی به فکر کسی باش که 6 سال ازت کوچیکتره بتونه جمعت بکنه ! عروسک بازی که نمیخوای بکنی که )

ولی نه تو سنی که الان هستید حماقت هستش - حتی اگر از نظر مالی هم تامین باشی (خودم هم 24 سالمه همچین تئوری هم مثل تو داشتم - یه مورد مثل خودتم با این تفاوت که روی طرف ام هم سرمایه گذاری کردم که هر کی بدونه میگه خیلی بیب و در آخر هم خیانت دیدم البته خانواده طرف هم خوب پوشش میدادند که نفهمم باز خدا رو شکر که به شناسنامه نرسید ! )

حتی ازدواج تو سن 27 سالگی هم زوده الان دوستانی که دارم که خیلی هاشون جرات ازدواج ندارند و بعضی هاشون هم FNR هستند و بعضی ها هم واسه نون شب دارند سگ دو میزنند تا 2 میلیون ماهی در بیارند کی میره این همه راه رو واسه یکی دیگه حالا.

خلاصه اش فعلا بهش فکر نکن بذار بزرگ شه حتی تا اون موقع ممکنه شما فاکتور های ازدواجت تغییر کنه (اون طرف هم همینطور) افرادی رو میبینی و غیره ماشالله توی این دریا ماهی زیاده ولی خوب و بد داره.