سلام
کاش از ابتدا زیر نظر خانواده ها جلسات آشنایی و خواستگاری می ذاشتین.
اما من از دلایل مادرتون خیلی تعجب کردم.20 سانت اختلاف قد یه چیز نرمال و طبیعیه.
به نظر من ممکنه مادرتون چون دوست داشتن؛خودشون براتون دنبال دختر باشن؛یه کم رنجیده شدن و دلشون می خواد بفهمن که شما یه دختر را به ایشون ترجیح نمیدین!
به نظر من با یه کم سیاست می تونید دل مادرتون را بدست بیارید و نظرش را جلب کنید!!!
مثلا بگید:مامان من اتفاقا از دختر سبزه خوشم میاد و دوست دارم از خانومم به طور محسوس بلند تر باشم.
اما بازم اگر شما دوست نداشته باشید؛حتی حاضر نیستم که یک لحظه ناراحتی شما را ببینم.و اگر شما دوست نداشته باشید با این دختر یا هر دختر دیگه ای ازدواج نمی کنم!
فقط حالا که شما دوست دارید برای من یه دختر انتخاب کنید؛گفتم که سلیقه ام را با شما که مادر و نزدیکترین کسم هستین در میون بذارم!
لطفا برای من تو انتخاب اولیتون دقت کنید که دختر خانم سبزه باشه و قدش هم حتما بلند نباشه.چون من بدم میاد!شما که دوست ندارین که پسرتون با کسی ازدواج کنه که ازش بدش بیاد؟!
من می دونم شما خوشبختی من آرزوتونه!
بعد بذارید یه چند روز بگذره.
این یک پیشنهاد بود.شما خودتون باید کاملا با سیاست و کاملا عاطفی با توجه با شناخت خودتون از مادرتون ؛دل مادرتون را بدست بیارید و نظرش را جلب کنید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
یک نکته مهم دیگه اینکه حتما به مادرتون بگید که رفتن خواستگاری شما به معنی جواب مثبت نخواهد بود.
بلکه می خواهید روند آشنایی خانواده ها با هم ونیز شما و دختر خانم به طور رسمی انجام شود.و حتما در این قضیه انتخاب از راهنمایی های مادرتون استفاده خواهید کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)