امروز صبح ز زده بود من گوشیمو جا گذاشته بودم خونه ج ندادم اس داده بود و حال آیدا رو پرسیده بود و گفت که آخر هفته میاد ببرتش دکتر 3روزه 3بار دکتر بردمش باور نداره منم ک اومدم خونه ج دادم بهتره ولی هنوز اسهالش خوب نشده میترسم مثل پارسال پرز رودش رفته باشه

صبح رفته بودم دادگاه تا یه لایحه بذارم برای فردا تا دادگاه نرم اونجا وکیلش منو دید و نزدیک ظهر اس داد بعدازظهر بچه رو ببر متخصص پیش ایکس عوض دویدن تو دادگاه ها به فکر بچه ات باش یه مو از سرش کم بشه کهمیدونی چی میشه منو که از دست دادیبه فکر بچه ات باش به قول امام حسین اگه دین ندارید آزاده باشید آدم عاقل بچه مریض و ول نمیکنه سر هیچ و پوچ تو دادگاه ها بگرده آخرش که چیییی؟

جواب ندادم
عصر دوباره ز زد همون حرفها رو زد و گفت چند وقت دیگه تکلیفتو مشخص میکنم و هی بچه بچه کرد منم گفتم خیلی دوستش داری بیا بچه تو بر دار ببر اونم گفت 5شنبه میام میگیرمش و بعدشم قطع کرد

فکر کنم یادش رفته فردا دادگاه داریم شاید وکیل گرفته شایدم میخواسته ببینه من بهش چی میگم در مورد دادگاه

دیگه خسته شدم این همه دارم براش بال بال میزنم خودشو هی بیشتر میگیره جلو این جور آدما هرچی کوتاه بیایی بیشتر سرت سوار میشن ارزش گذشت و نداره