کامر جان ممنون از راهنماییت.راستش شوهرم کارش با باباش شراکتی هست و برای همین هرروز بالاجبار دنبال باباش که میره مامان و بی بیش گیر میدن بیا داخل ببینیمت اونم میره.. اوایل خیلی بیشتر میرفت الان کمتر شده... از نظر وابستگی هم پدرومادرش همیشه دارن براش ناز میان که پیر شدیمو پامون درد میکنه فلان شده وهمان شده و حسابی حسابی خودشونو چسبوندن بهش به منم میخوان بچسبن ولی من پا نمیدم و خیلی وقتا هم به خاطر این با شوهرم دعوام شده... باباش خیلی سیاست داره و میخواد یه جورایی از شراکتشون استفاده کنه و هرچی که شوهرم صاحبه توی کار خودش صاحب شه و با ترفند های مختلفی روی مخ شوهرم کار میکنه.
تحت تاثیر حرفای پدرو مادرش خیلی بیشتر از من قرار میگیره اما درکل آدمی هست که کنار میاد اما اگه اونا حرفی بزنن حتی غیر منطقی هم باشه خیلی وقتا قبول میکنه گاهی هم نه. من و زندگیمونو دوست داره تنها مشکلمون پدرومادرشه که همیشه اونا دلیل دعواهای ما بودن و هستند.
1 مثال میزنم: مادر من یه شب تنها بود و کار شوهرم تا دیر وقت طول کشید برای همین من مجبور شدم برم پیش مامانم... مادرشوهرم با مادربزرگ شوهرم زندگی میکنن و اونشب اون تنها نبود اما شوهرم فرداش کل روز با من بداخلاقی میکرد و قهر بود که چرا شب قبلش رفتم پیش مامان خودم و خونه مادرشوهرم نرفتم هرچی هم براش توضیح میدادم توی کتش نمیرفت... یا قبل از ازدواج شروطی گذاشتم که منطقی هم بودن مثلا من توی کارای تو که به شغلت مربوطه بهت کمک نمیکنم اونم قبول کرده اما از اونجایی که پدرشوهرم میخواد سر من تسلط داشته باشه زده زیرش و شوهرمم باهاش موافقه و به این دلیل گاهی سرد رفتار میکنه و میره تو قیافه منم اصلا زیر بار نرفتم و نمیرم..... شما بودید با چنین آدمایی چیکار میکردید؟؟
باز هم متشکرم که پست منو میخونی و راهنماییم میکنی.
- - - Updated - - -
خبر چینی ها رو چجوری باید جلوگیری کنم؟؟
درایت شما در این مورد چیه؟
خصوصیات شوهرم:
کم حرف- اقتصادی- ساده- احساساتی- با گذشت- مسئولیت پذیر به خصوص درمورد پدرومادرش که در موردشون حتی احساس گناه و دلسوزی زیادی هم میکنه- آروم- کمی منطقی

علاقه مندی ها (Bookmarks)