سلام.
نمی دونم از دیدگاه روانشناسی و مشاوره برات بگم، یا خیلی ساده.
همه چی بستگی به خودت داره، زندگی تکرار نداره و ازدواج هم مقوله آسانی نیست.احساسات، عشق و علاقه، همه چیز نیست، در ازدواج یک سری فاکتورها ثابت هستند، یعنی رد خور نداره.
شما حتی اگر می گفتی 5 سال اختلاف سن داریم باز هم مخالفت و منع شما بسیار صحیح است.شما امروز خودت رو می بینی و حس خواستن، یعنی فکر می کنی همین که وصل صورت بگیره زندگی خوبی خواهی داشت، دیدگاه و منطق شما اشتباهه دوست عزیز.
در خصوص مسائل عاطفی و جنسی دوستان برات توضیح دادن، این ها چیزی نیست که شما در این سن بخوای یک نظر مطلق راجب بهش داشته باشی، شک نکن، در آینده برات مشکل ساز خواهد بود.
در بعضی از ازدواج ها که دختر چند سال از پسر بزرگتر هست (حداکثر 4 سال)،حتی بعد از تأیید مشاور و مهارت طرفین بازهم با اما و اگر مواجه هست، یعنی نمی توان گفت این ازدواج موفق خواهد بود.چه برسد به 14 سال، باور این اختلاف بسیار سخت است.
احساست رو نسبت به طرف مقابلت درک میکنم، خوب می فهمم جدایی و باور نبود او برایت سخت است، اما یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است
سعی کن منطقی فکر کنی، در خانواده، مشاور حضوری، و در فضای مجازی همه به شما می گویند اشتباه می کنی، این ها رو نادیده نگیر، روی احساست خط بکش، اینجا عشق و علاقه معنای نداره، اینجا تو و آینده تو مهمه، اینجا بچه ای که در آینده به دنیا میاد مهمه، اینجا آرامش و سعادت زندگی تو مهمه،
اگر با دید منطقی این قضیه رو بپذیری نابود نمیشی، برات سخت هست، اما فقط یک مدت کوتاه،
می خوام بازهم برات بنویسم، و هر چقدر هم خودم رو به در دیوار بزنم و از زمین و آسمان برایت بگم، در نهایت به این میرسیم که دوست جوان من، این وصلت اشتباه است، چشم هات رو بستی و داری ته چاه می افتی.
برات دعا می کنم واقعیت رو بهتر ببینی

علاقه مندی ها (Bookmarks)