نقل قول نوشته اصلی توسط هم آوا نمایش پست ها
سلام بر دوستان همدردی
عزیزان من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم... لطفا برای آقای alone تاپیک نگذارید... ایشون گوش شنوایی برای شنیدن حرفهای شما ندارند.... فکر میکنم هدفشون از اومدن به این تالار فقط نوشتن مطالب خودشونه و نیازی به نظرات ما ندارند
من تمام تاپیکهاشون رو خوندم و متوجه شدم ایشون فقط کاری رو که دلشون میگه انجام میدن و برای کارهاشون هم یه سری دلایل بی ارتباط میارند مثل دختر دائیم ناراحت میشه - من نمیتونم کسی رو ناراحت کنم - کاش قبل از خواستگاری میگفتید و... و در نهایت هم کاری رو که خودشون دوس دارند رو انجام میدن
پس من هم بر حسب شرایطی که ایشون فراهم کردند فقط براشون آرزوی موفقیت میکنم
موفق باشی دوست عزیزم
سلام برادر هم آوا

راستش با حرف شما موافق نیستم. تا خود برادر alone خاتمه تایپکشان را اعلام نکرده اند و مسئولان سایت هم نفرموده اند صحبت در این مورد کافی است ما چرا بگوییم بس است برای ایشان نوشتن؟... خب دور هم خوشیم... عیبش کجاست؟... شاید هم مایک چیزی یاد گرفتیم... ما که همه چیز را نمی دانیم...

به هرحال عوض کردن و عوض شدن سخت است. تغییر به تدریج و با تلاش زیاد ایجاد می شود. نمی توانیم توقع داشته باشیم تا به کسی چیزی گفتیم او عوض بشود...
( برای مثال : اینجانب خودم کنکور دارم و باید بنشینم مثل دختر خوب درس بخوانم و حوصله ندارم و خیلی نمی خوانم و خودم هم می دانم که دارم اشتباه می کنم و هی سعی می کنم که بیشتر بخوانم اما سخت است که عوض کنم این شرایط را و عوض بشوم و... در بقیه ابعاد زندگی هم در حد لالیگا کوتاهی هایی داشته ام.. و خب عین خیالم هم نیست چون به رحمت خدا و ... امیدوارم و یک سعی ای دارم می کنم خب...)

کجا رفتید برادر alone ؟ لطفا بیایید برایمان تعریف کنید چه شد؟؟؟