به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    برادر گلم شما خیلی جوان هستید و هنوز پختگی لازم رو برای ازدواج ندارید عشقی که شما تصورش رو تو ذهنتون دارین فقط تو قصه هاس زندگی واقعی یه چیز دیگه است . به خاطر همین بیشتر ازدواجهایی که با عشق آتشین شروع میشه بعد از چند سال از بین میره . این جور عشق ها که میشه گفت هوسه و عشق نیست چشم آدمو رو واقعیتهای زندگی میبنده و ادم فقط خوبی های طرف رو یبینه در حالی که چیزهای دیگه ای هم هست . فامیلی داریم که خواستگار 3 سال بزرگتر از خودش داشت ولی اصلا قبول نکرد چون میگفت میدونم چند سال بعد ولم میکنه و اگر هم نکنه با نارضایتی زندگیشو ادامه میده و خوشحال نیست . البته اختلاف 3 سال رو میشه قبول کرد ولی 14 سالو دیگه هیچی توجیه نمیکنه . چون خانوما زود پیر میشن و لی اقایون دیرتر . این دختر خانم اگه دختر منطقی بود از اول به شما جواب رد میداد و شما رو اینقدر وابسته خودش نمی کرد شما سن ایشونو نمی دونستید ولی ایشون که سن خودشو میدونست . پس اگاهانه اینکارو کرده و گذشته از سنش ایشون از نظر اخلاقی هم فرد مورد اعتمادی نیست و داره از شما سو استفاده میکنه در زنگ نزدنش به مشاور هم دروغ میگه میتونید از مشاور بخواهید که شماره شو بهتون نشون بده تا مطمئن بشید خیلی سیاست داره میگه بیا تموم کنیم واینجوری بیشتر شما رو جذب خودش میکنه . ولی کسی که بیشتر ضرر میکنه خودشه . اگه الان تمومش کنید ضربه کمتری میخورین تا اینکه چند سال بعد از ازدواجتون این اتفاق بیفته که حتما میافته . هیچ مردی نمیتونه زن همسن مادرشو تا اخر عمر تحمل کنه . ببخشید که خیلی تند حرف زدم ولی واقعیت اینه چه قبول کنی چه نکنی.

2. کاربر روبرو از پست مفید واحد تشکرکرده است .

keyvan (دوشنبه 09 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 اردیبهشت 99 [ 12:38]
    سطح
    71
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 152
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    387

تشکرشده 325 در 143 پست

Array
    سلام آقا محمد
    گفتنی ها رو گفتن دوستان
    من یک مثال میزنم.شما که میگین تو 4 سال روز به روز عشقتون بیشتر شده.از خودم بگم که 7 سال عاشقه یه آقایی بودم و باهاش رابطه داشتم و فقط و فقط میخاستم بااون ازدواج کنم.اما فقط در عرض 5 ماه از هم متنفر شدیم و جدا شدیم و من با کس دیگه ازدواج کردم بخاطر لجبازی با اون و الانم خودم دارم عذاب میکشم چون سر لجبازی با اون یک انتخاب اشتباه کردم.
    در دوران دوستی اختلافات خودش رو نشون نمیده
    معلومه که همه چی خوب و آرومه چون وارد زندگی نشدین
    شما هنوز خیلی خیلی زوده برات و از من که یک دختر هم سن و سال خودتم اینو بشنو که خانوم حتما حتما حتما باید ازآقا کوچیکتر باشه چون دنیای ما خانوما با آقایون خیلی متفاوته(من 4 سال از شوهرم کوچیکترم اما بازم خیلی کارهای اون در نظر من بچه گانه و از روی بی تجربگیه).این همونیه که خانوما 9 سالگی مکلف میشن و آقایون چندسال بعد
    مطمئن باش که یکروز به حرف همه ما میرسی
    اما خداکنه اون روز دیر نشده باشه واسه برگشت و جبران
    مطمئن باش شما در حالت عادی هم با اون خانوم به جایی نمیرسی چه برسه به الان که خانوادت مخالفن
    اگه واقعا اون خانوم رو دوست داری ازش جداشو چون هم خودت و هم اونو داغون میکنی

- - - Updated - - -

در ضمن منو اون آقا هم جونمون به جون هم وصل بود و تصوراینکه از هم جداشیم باعثمیشد ساعتها اشک بریزیم.ما یک زوج رویایی بودیمو همه مطمئنبودن ما بهم میرسیم و شدیداخوشبخت میشیم
    اماالان دو سال میگذره که جداشدیم و حتی یاد زمانی که باهاش بودم هم نمیفتم
    و از خدا ممنونم که جدامون کرد چون داشتیم رو به نابودی میرفتیم و خودمون متوجه نبودم
    از احساسات بیا بیرون و خوب چشماتو باز کن

4. 3 کاربر از پست مفید شارلوت تشکرکرده اند .

keyvan (دوشنبه 09 دی 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 10 دی 92), دختر بیخیال (دوشنبه 19 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 مرداد 98 [ 22:19]
    سطح
    53
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 187 در 78 پست

Array
    محمد جان شما هنوز 23 سالت هستش و هنوز کلی فرصت داری و می تونی یک زندگی خیلی خوبی برای خودت بسازی.
    از فاز احساسات بیا بیرون و منطقی به این قضیه نگاه کن.
    سن فقط یک عدد نیست! سن تعیین کننده خیلی چیز ها هستش. بدیهی هستش که هر چی سن بالاتر بره معمولا تجربه بیشتر و برعکس جسم ضعیف تر و پیر تر میشه.
    اختلاف سن شما با اون خانم 14 سال هستش. محمد جان 14 سال شوخی نیست!! حالا اگر اون خانم 1-2 سال بزرگتر بود قابل قبول بود.
    یک لحظه فکر کن وقتی چند ماهت بوده اون خانم تازه 14 سالش بوده.
    بعدا تو زندگی این 14 سال اختلاف سن خیلی خودش رو نشون میده و روی همه ابعاد زندگی اینده تون تاثیر خواهد داشت. بطوریکه احتمال دعوا و جدایی خیلی زیاد میشه

شما فقط داری جلو پات ( زمان حال) رو می بینی، درصورتی که شما باید اینده رو نگاه کنی.

یک لحظه روی این مسائل فکر کن:

1- به این فکر کن که اون خانم 37 سالشه و کم کم داره از سن بچه دار شدن فاصله می گیره.

2- به این فکر کن که وقتی 30 سالت شد(یعنی اوج جوانی) ، دیگه اون خانم نمی تونه به نیاز های جنسی شما پاسخ بده.طبیعی هستش یک خانم 44 ساله (میان سال) نمی تونه نیاز های یک مرد جوان 30 ساله رو پاسخ بده.

3- طبیعی هستش که در زندگی هر زوجی اختلافاتی پیش میاد ، تا بیای از حرف منطقیت دفاع کنی بلافاصله اون خانم می گه ما 14 سال اختلاف سن داریم و من بهتر از تو می فهمم. (از خانم ها معدرت می خوام! محمد جان هر مردی در زندگی مشترک باید بتونه تا حدودی حرفش رو به کرسی بشونه و کمی اقتدار داشته باشه و زمانی می تونه که نسبت به همسرش امتیازات بیشتری داشته باشه.)

4- به نظر من به حرف دیگران نباید اهمیت داد ولی چه بخوای و نخوای وفتی دوستان و اشنایان بفهمن که همسرت از خودت 14 سال بزرگتر هستش ممکن هستش حرف های ناراحت کننده بزنن و روی زندگیت اثر منفی می ذازه و اعصابت رو خورد می کنه. همین الان قبل از ازدواج با خانواده است کلی کشمکش داری و بعد از ازدواج هم خواهی داشت و این ارامش رو ازت می گیره.

5- چجوری یک خانم متولد 1355 می تونه یک پسر متولد 1370 رو درک کنه؟ شوخی نیست محمد! یک لحظه به تاریخ تولد جفت تون نگاه کن. چطوری شما این خانم رو "عشقت" می دونی؟؟

------------------
    محمد جان هنوز خیلی فرصت داری، عجله نکن.
    اگر اون خانم بهت ابزار علاقه کرده دلیلش اینکه اون خانم الان 37 سالش شده و دیگه فرصت های خوب برای ازدواج نداره. خواستگار هاش مردای 40 سال به بالا هستن که دیگه جوان نیستن و هر کدوم زندگی شون داستان طولانی داره.
    احتمالا اون خانم اینطوری فکر کرده که یک بخشی از زندگیش رو حالا با یک پسر جوان و خوشتیپ مثل شما بگذرونه و بالاخره یک شوهر داشته باشه.
    تو این مورد اگر بعد از سالها از هم جدا بشین ، محمد جان شما بیشترین ضرر رو می کنی نه اون خانم. به دلیل اینکه خانمی که سنش بیشتر از 40 بشه هم نیاز جنسیش خیلی کم میشه و تمایلی هم به ازدواج دوباره نخواهد داشت. ولی بر عکس شما هنوز جوان هستی و یک ازدواج شکست خورده تو کارنامه ات خواهی داشت(اگر جدا بشین)

تازه همه این مواردی که گفتم فرض گرفته شده بچه ای تو کار نباشه! اگر بچه هم به وجود بیاد که مشکلاتت دو چندان میشه.
    ویرایش توسط amirmahmood : دوشنبه 09 دی 92 در ساعت 12:41

6. 3 کاربر از پست مفید amirmahmood تشکرکرده اند .

keyvan (دوشنبه 09 دی 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 10 دی 92), zendegiye movafagh (دوشنبه 19 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)