ببین من از جنس خودتم، تو این سن حتی تا 28 سالگیت هم تحت شدیدترین حملات هورمونی هستی. باور کن این هورمونت الان بهت میگه این رو انتخاب کن --- همین مورد عالیه ----
شما اگر با چندین مورد دیگه برخورد بکنید باز همین فکر رو میکنید ؟
طرف آدم نیست تصمیم بگیره که شما رو بخواد یا کسی دیگه ای رو ؟
سربازی که نرفتی معاف هم که بخوای بشی باز هم میتونی مسئولیت قبول کنی ؟
اصلا تا اون موقع معلوم نیست این موردی که واسش سرمایه گذاری میکنی خصوصیات اخلاقیش تغییر نکنه.

والله خودم هم مثل تو بودم این شکلی هم بودم فکر های جلوتر از این رو هم کردم ولی طرف ام تو زرد از آب دراومد و شانس اوردم که با ایشون کاری نکردم و ازدواج صورت نگرفته بود وگرنه بدبخت شده بودم.

استادمون بهمون میگه اونهایی که تا سن 45 ازدواج نکردند آدم های باهوشی هستند که از زندگیشون لذت بردند. (البته اونها کار های خودشون رو میکردند و به فکر تعهد نبودند)

شرمنده دوستان صحبت ها رو نمیشه رک نوشت، خودم اهل تعهد هستم مثل استادمون فکر نمیکنم ( فاکتور ها فرق میکنه )

نظر مدیر همدردی:
دقت کنید. وقتی حرفی را خودتون هم می دانید قابل قبول نیست. نباید برای مراجع نقل کنید.
شک نکنید هر کسی حتی اگر استاد شما در مورد تاخیر در ازدواج و خوش گذرونی و عدم تعهد چنین حرفهایی زدند، کاملا آسیب رسان به جامعه هستند.
من وقتی حرفهای این چنینی می شنوم ، شرمم می شود!!!!!!!

==============
پاورقی
توصیه می کنم اگر قصد راهنمایی و مشاوره به اعضاء را دارید حتما تاپیک آفت های مشاوره را به دقت مطالعه کنید.