یعنی ذهن کل همه اعضای این فروم ملتهبه و ذهن شما آروم؟! خدمت شما باید عرض بکنم عکس این قضیه صدق میکنه و این ذهن ملتهب شماست که با نامه نوشتن (چقدر هم سحطی و پیش پا افتاده) قصد ابراز علاقه دارید. اگر واقع بین باشید و دنبال راه حل، می بینید که همه گفتن که این حرکت شما اشتباست و این ذهن آشفته شماست که داره از روی هوس نه منطق، می خواد کاری که غیر عقلانی هست رو انجام بده.
بهترین کار هم اینه که شما اولین مخالف که مادرتون هست رو قانع بکنید و بعد به فکر خواستگاری کردن باشید. وقتی مادرتون قانع شد بهتر می تونه کارها رو پیش ببره. حالا باز یه تاپیک دیگه باز بکنید و باز حرفهای تکراری بزنید و حرفهای تکراری بشنوید.
اگر هم پاسخم تند هست به خاطر عدم رعایت ادب شماست و بهتره که کمی هم روی اخلاقتون تجدید نظر داشته باشید. اگر اینجا افرادی میان و جواب میدن به خاطر وظیفه شون نیست بلکه دارن در حق شما لطف می کنن.









علاقه مندی ها (Bookmarks)