یه منبع آکادمیک وجذاب وآسون هست، به نام" روانشناسی اجتماعی"ازآقای الیوت ارونسون،که پرازمثال هست،این کتاب روباحوصله وآرامش حتی چندین بار(اگه مایل بودی )مطالعه کن.درصد خطا دراون بسیارکم هست.فقط قبلش بگم که درمثالهایی که زده بسیاربه یه اقلیت خاص اشاره کرده که موردپیشداوری قرارگرفتن،همچنان که ازسیاه پوستان آفریقاهم گفته.اون مثالش(اون اقلیت) روباید چندوجهی دید... اگه جای شمابودم بادلایل عینی حدسیاتم رو نقض یا تاییدمیکردم.یعنی اول بایدتکلیفت باخودت مشخص بشه آیا درصورت داشتن ملاکهایی حاضری باهاش ازدواج کنی.اگه جوابت مثبت هست.مرحله دوم بدون پیامک یا ایمیل دادن،باخودش رودرو صحبت کن،بگو نتونستم رفتنت روباورکنم وفکرمیکنم خودم به وضوح، قبلاحرفم روبهت نرسوندم،مایلم ازت درخواست کنم خانواده هارومطلع کنیم.وقتی بحث خانواده هابیاد وسط قضیه جدی ترمیشه و هر احساس کاذبی قبلابوده کنارمیره وبراساس واقعیت میری جلو.حالایا دوباره جوابش منفی هست ولی دیگه قطعی چون قطعی بهش گفتی،یامیگه چند روزبهم فرصت بده روزاش روتعیین کنیدکه مثلاچه روزی منتظرجوابش باشی،یامیگه اجازه بده باخانواده مشورت کنم بعد،بازم بگو مثلا تاهفته بعدمنتظرمیمونم.ازتجربه ی احساس تلخ نترس که بگه قبلا جوابمو بهت دادموازاین حرفا شایدم بهت گفت ازفلان رفتارت مطمئن نیستم دوبه شکم،به هرحال دیگه باحدس وگمان نرفتی جلو.جمله بندی وحرفات بایدطوری باشه که همه ی حدسیات ونگرانی هات رودرش گنجانده باشی تا بعدش هرجوابی بهت داد،برات معتبرباشه_اینم لینک یه کلیپ آموزنده:http://video-subtitle.tedcdn.com/tal...10X-low-fa.mp4
- - - Updated - - -
البته یه کلمات جزئی( مثل نوع آشامیدنی هاشون)دراین کلیپ طبیعتا موردتأییدو همسازبا ارزشهای مانیست ولی اصل مطلب مهم هست

علاقه مندی ها (Bookmarks)