به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 93 [ 14:40]
    سطح
    9
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    31

تشکرشده 38 در 15 پست

Array
    به نام خدا
    ابتدا تاکید میکنم من مشاور و راهنما نیستم، مثل شما که نیازمند راهنمایی بودم به این سایت آمدم و موضوع شما برایم جذابیت ایجاد کرد.

با مطالعه تاپیک قبلی شما در خصوص "کمک مالی"، چنانکه خودتان در مطالب بوضوح اشاره کردید من احساس می کنم همسر شما بینش و درایت لازم برای یک زندگی سالم را دارد اگر چه همواره باید مراقب سلامت زندگیمان باشیم.
    بعنوان شخصی که شاید مشابه وضعیت همسرتان را داشته باشد صحبت می کنم با مشاهده پست های قبلی من اطلاعات بیشتری از من می توانید پیدا کنید منتهی ذکر این پست فقط برای گفتن این بخش است: "در دنیای غرب فضا برای انجام هر کاری تقریبا فراهم است" و من و همسر شما اگر بخواهیم هر کاری بکنیم بسادگی می توانیم انجام دهیم. مطمئن باشید دسترسی به همه چیز اینجا برایمان موجود است یعنی تقریبا غیرممکن است اگر بخواهیم به تفکرات ناسالم بپردازیم و کسی بتواند جلوی شحصی را بگیرد! اما چه چیزی باعث می شود انسان در این محیطی که می تواند گناه آلود باشد سالم زندگی کند؟ پاسخ به این سوال می تواند مهمترین نقطه اتکای شما در زندگی مشترکتان باشد و آن چیزی نیست جز اینکه به احتمال قریب به یقین همسر شما همچون درایت علمی شان درایت زندگی و شان و جایگاه همسر و زندگیش را می داند.

با همه این احوال، به شما هرگز ایرادی نمی گیرم و حتی گاهی اوقات کاوش های زنانه شما را (با نهایت احترام و بدون هیچ نگاه منفی) به رفتارهای شوهرتان را ناموفید نمی دانم منتهی مثلا 99% فرض را بر آن بگذارید که حساسیت شما برای چنین همسری بی مورد است ولی آن 1% را برای آن بگذارید که به هر حال شما هم وظیفه دارید مراقب سلامت زندگی تان باشید.

و اما در خصوص آقایان، اغلب رسیدن به جایگاه همسر شما در کشور و فرهنگ کنونی ما یک ارزش تلقی می شود کسی که فاند دارد و د رخارج زندگی میکند! ولی این جایگاه در غرب وجود ندارد! ما ناخواسته نیازمند احترام افراد پیرامون مان هستیم حال درک کنید همسر شما به چیز مهمی رسیده است که از نظر اطرافیان کنونیش جلوه ای ندارد پس ممکن است از طریق فضای مجازی سعی کند این محبوبیت و احترام را برای خود کسب کند.

نتیجه گیری:
    1- احتمال قریب به یقین همسر شما، دارای منزلت و شان بالایی است که می تواند از عهده ناسالمی های زندگی در غرب برآید.

2- حسایت شما قطعا بی مورد و یا اضافی است، آن را از بین نبرید ولی کمش کنید. زندگی شما بدون مشکلات متداول یک زندگی عادی، نیازمند شکرگذاری زیادی است! قدر آن را بیشتر و بیشتر بدانید. مشترکات تان را که زیاد است خیلی تکرار کنید و تقویت کنید

3- سعی کنید درجات باارزشی را که همسرتان کسب کرده است را مدام برایش تکرار کرده و یادآوری کنید مثلا "رسیدن به یک شرایط زندگی زیبا (زندگی در خارج احتمالا هدف هر دوی شما بوده است) مرهون زحمات ایشان بوده" یادآوری کنید که "ایشان جزء نخبگان بوده و هست" یادآوری کنید که "اگر کسی روی زمین نداند، تو (خانمش) می دانی که چقدر اون انسان زحمتکش، دانشمند و خانواده دوست است" {روی تک تک این کلمات فکر کنید، ما مردها به اینها نیاز داریم}

4- حتما می دانید خیلی ها آرزوی چنین شرایطی را دارند (اگر چه من معتقدم هیچ چیزی در زندگی نصیب مردی نمی شود مگر با همراهی همسرش) بنابراین مثبت های زندگی را ببینید و بزرگ کنید و منفی را کمتر برای خودتان بازآوری کنید.

تجربه خودم: زندگی در خارج از کشور واقعا سخت است خصوصا آنکه احساس کنیم در کشور خودمان جایگاه و منزلتی برایمان چنان که باید باشد نیست (که واقعا نیست) با این حال اگر می توانید به این فکر کنید که روزی به مملکت برگردید و بعنوان یک عضو از آن مجموعه خدمت کنید تا یاد و خاطره امیرکبیرها، مصدق ها، شریعتی ها، چمران ها و.... که خود را برای آن مملکت فدا کردند همیشه زنده باشد.

سربلند و پاینده باشید ان شاالله

2. کاربر روبرو از پست مفید raha2007 تشکرکرده است .

m.o.d (جمعه 11 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)