من نظر کاربر قبلی خوندم (raha2007) کامل و جامع بود نحوه بیانشونم نشون میداد کارشناسانه دارن حرف میزنن .جالب بود برام . نمیدونم درست برداشت کردم یا نه اما اینطور که متوجه شدم شما میگین که چون همسر ایشون خارج کشوره خیلی ازاده و ممکنه هرکاری بکنن حالا اگه نمیکنن این لطفی به همسرشونه. خب اگه ایشون ازاد هستن حانومشونم ازاد تر از ایران هستن. پس هرکدوم اگه کاری نمیکنن نشون میده که چقد بزندگیشون وفادارن و زندگی سالم و ترجیح میدن به یه زندگی ناسالم.
اما در مورد چت در بازی متاسفانه بازی هایی هست که واقعا بدون چت و در ارتباط بودن نمیشه بازی کرد و جذابیت بازی از بین میره و اینقد جذابن که ناخوداگاه طرف معتاد میشه بهشون. مثه سایت ایکاریم. یجورایی اگه بازی بیشتری بکنین میفهمین یه سایت دوستیابی بیشتر تا بازی.
و به ایرانی و غیرش ربطی نداره.
بنظر من شما هرچیم بخودتون مطمعن باشین نباید وارد محیطهایی بشین که باعث لغزش انسان ها میشه بالاخره ما انسانیم و ممکنه خطا. همینطور که ایشون میگن اول صممی نبوده الان شده اصلا نگفتن همسر دارن و... پس نگرانی ایشون یه حساسیت زنانه نیس.
یه همسر خوب نباید کاری کنه که همسرش احساس نگزانی کنه یا اینکه ناراحت بشه.
این فقط یه نظر و یه سوال که آیا شما موافق این هستین که کسی مثه من وقتی بخودش مطمعنه وارد محیطایی بشه که میدونه مناسب نیس و باعث لغزش انسان میشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)