به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام شادی،

شما تازه دو ماه از جدایی‌ رسمیت می‌گذرد. خودت هم می‌گویی انتخابت اشتباه بوده و کلی‌ سختی کشیده ای. حالا که طعم تلخ ازدواج اشتباه را چشیده ای، چطور میتوانی‌ باز چنین ریسکی‌ کنی‌ و انقدر با شتاب تصمیم بگیری?

من با خانم deljoo_deltang کاملا موافقم. ضمن اینکه فکر می‌کنم، در حال حاضر بهترین کاری که شما میتوانی‌ انجام بدهی‌، قطع ارتباط کامل با این آقا هست. چون شما شاید این را حس نکنی‌، اما در شرایط بعد از طلاق و در واقع در دوره نقاهت ناشی‌ از جراحات یک رابطه مریض هستی‌، و در این دوران به هیچ عنوان نباید ذهن را درگیر یک رابطه جدید کرد.

توصیه من به شما:

۱- همانطور که گفتم اول قطع ارتباط کامل با این آقا هست.

۲- از او بخواهید اگر واقعا خواستار ازدواج با شما هست، ۶ ماه دیگر با خانواده به صورت رسمی‌ به خواستگاری شما بیاید. اگر توانست خانواده را راضی‌ کند و به خواستگاری شما بیاید،

۳- با او به مشاوره خانواده بروید، و در کنار سنجش باقی‌ معیارهایتان، نگرانی‌ خود را در مورد حساسیت این آقا در مورد ارتباط شما با همسر سابقتان، با مشاور در میا‌‌ن بگذارید. از او بخواهید که بسنجد حساسیت این آقا در این مورد چقدر هست و آیا میتواند با این مساله کنار بیاید و در واقع این مساله زندگی‌ شما را دچار تنش می‌کند یا خیر.

۴- با توجه به مورد ۳ و نتیجه بررسی‌ مشاوره، متعاقباً تصمیم به ازدواج یا عدم ازدواج با این آقا بگیرید.

موفق و خوشبخت باشید،

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

2. 7 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (شنبه 12 بهمن 92), khaleghezey (شنبه 12 بهمن 92), Saman1 (یکشنبه 13 بهمن 92), sanjab (شنبه 12 بهمن 92), shadi93 (یکشنبه 13 بهمن 92), toojih (شنبه 12 بهمن 92), ستیلا (شنبه 12 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 آذر 93 [ 20:48]
    سطح
    17
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    131

تشکرشده 275 در 125 پست

Array
    سلام خانم شادی ،

در پستهای دوستان این جمله به کرات استفاده شده " باید حتما قبل از ازدواج خوب فکر کنید بعد تصمیم درست بگیرید " ، اما ایا اصلا میشه با فکر کردن صرف مساله ازدواج رو حل کرد و تصمیم گرفت ؟؟ یا باید با طرف مدتها و مدتها ارتباط داشت تا هر دو طرف بفهمند که تصمیم درست چیه .

آقا کامران ، آیا میشه به دو نفر که یکمی حداقل همدیگر رو دوست دارند بگیم 6 ماه همدیگر رو نبینید بعد بیاید خواستگاری ؟؟ این ها دو تا انسان هستند ، اون بنده خدا ( اون آقا پسر ماجرا) هم ادم احساسات داره و ماشین نیست .
    دوستان در نظراتشون ، " عشق " ، را به عنوان یک پارامتر قوی و موثر در نظر داشته باشند ، ازدواج فقط هم از روی منطق نیست .

شادی خانم من از شما این سوال رو دارم
    ، تصور کنید با ایشون ازدواج کردید ، آیا شما حس میکنید از زندگی ایشون ( با لحاظ جمیع پارامترها از جمله وضعیت مالی ، شکل و قیافه و تیپ و شخصیت و ...) خوشتون بیاد ؟ و احساس رضایت و خوشبختی بکنید ؟
    این سوال رو از این بابت میپرسم که چون یک بار ایشون رو رد کردید ، این بیم وجود داره که شما باز هم ایشون رو رد کنید حتی بعد از ازدواج و پشیمون بشید ، احساس کنید این علاقه یک طرفه هست ( از ایشون به طرف شما مثل همون فیلم هندی که خودتون گفتید) .
    در مورد ایشون چی ؟ پیشبینی خودتون چیه ؟ فرض کنید ازدواج کردید و یک سری کنجکاوی های ایشون نسبت به شما ( حتما منظور من رو میفهمید) بر طرف شد . بعد چی ، آیا پارامتر های دیگه ای در شما وجود داره و ایشون الان یا اینده خوشش بیاد و ایشون رو برای مدتهای طولانی علاقه مند نگه داره ؟ مثلا هماهنگی شما دو تا در نوع رفتار اجتماعی مثلا سلیقه لباس و پوشش شما در بیرون منزل یا هنگام ارتباط با فامیل و نوع رفتار اجتماعی شما ، ، نوع و شکل مسافرت ، برنامه های آینده ، مثلا برنامه کاری شما و .....

- - - Updated - - -

این تصورات رو به صورت " شبیه سازی ازدواج " قبل از انجام ، بار ها در ذهنتون انجام بدید و اگر نیاز به اطلاعات جدیدی داشتید در صدد بدست اوردن از ایشون یا محیط اطرافتون باشید ، تا یک تصور تقریبی از زندگی بعد از ازدواج با ایشون بدست بیارید.

4. کاربر روبرو از پست مفید alireza35 تشکرکرده است .

shadi93 (یکشنبه 13 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)