سلام شادی،
شما تازه دو ماه از جدایی رسمیت میگذرد. خودت هم میگویی انتخابت اشتباه بوده و کلی سختی کشیده ای. حالا که طعم تلخ ازدواج اشتباه را چشیده ای، چطور میتوانی باز چنین ریسکی کنی و انقدر با شتاب تصمیم بگیری?
من با خانم deljoo_deltang کاملا موافقم. ضمن اینکه فکر میکنم، در حال حاضر بهترین کاری که شما میتوانی انجام بدهی، قطع ارتباط کامل با این آقا هست. چون شما شاید این را حس نکنی، اما در شرایط بعد از طلاق و در واقع در دوره نقاهت ناشی از جراحات یک رابطه مریض هستی، و در این دوران به هیچ عنوان نباید ذهن را درگیر یک رابطه جدید کرد.
توصیه من به شما:
۱- همانطور که گفتم اول قطع ارتباط کامل با این آقا هست.
۲- از او بخواهید اگر واقعا خواستار ازدواج با شما هست، ۶ ماه دیگر با خانواده به صورت رسمی به خواستگاری شما بیاید. اگر توانست خانواده را راضی کند و به خواستگاری شما بیاید،
۳- با او به مشاوره خانواده بروید، و در کنار سنجش باقی معیارهایتان، نگرانی خود را در مورد حساسیت این آقا در مورد ارتباط شما با همسر سابقتان، با مشاور در میان بگذارید. از او بخواهید که بسنجد حساسیت این آقا در این مورد چقدر هست و آیا میتواند با این مساله کنار بیاید و در واقع این مساله زندگی شما را دچار تنش میکند یا خیر.
۴- با توجه به مورد ۳ و نتیجه بررسی مشاوره، متعاقباً تصمیم به ازدواج یا عدم ازدواج با این آقا بگیرید.
موفق و خوشبخت باشید،
کامران
عاشق همه سال مست و رسوا بادا
ديوانه و شوريده و شيدا بادا
با هوشياري غصه هر چيز خوريم
چون مست شديم هرچه بادا باد
علاقه مندی ها (Bookmarks)