مزایای کار کردن به نظر من مهمترینش اینه که ادم اطلاعات کاریش به روز می مونه چون مجبوره کار کنه و دنبال راه حل هایی باشه برای کارش. بعد از اون هم درامده که می تونه خوب باشه.
معایبش به نظر من داغون میشه ادم فرسوده می شه. اگه کارش از صبح تا شب باشه شب داغون میاد خونه. بعدش غذاشو باید درست کنه واسه فردا. حتی وقت نمی کنه لباساشو بشوره. اخر هفته که بشه باید با عجله هم لباساشو بشوره هم به کارایی که نکرده تو هفته برسه. ارایشگاهم باید یه جایی اطراف محل کارش پیدا کنه که بتونه بره. سر کار هم که مردم خیلی هاشون گل و بلبلن دیگه. زیرآب زن هم که حداقل یکی پیدا میشه. با کلی ادم جوراجور باید با سیاست و مدارا رفتار کنی که می خوای کار کنی. همینم کلی از انرژی رو تحلیل می بره.
اما در نهایت یه روزی هم لابد میرسه که از این زحمتا نتیجه بگیری واسه کارت. یه جورایی برو بیایی واسه خودت داشته باشی توی کار و تخصصت. بعدش دیگه خوشحال و راضی هستی.
به نظر من مهمترین مزیت کار کردن همون به روز بودن اطلاعات و مسایل کاری و تحصیلیه.
تمنا جان. الان عصبانی هستی. حق هم داری. یه کم بگذره چند روز مثلا بعدش اروم شدی به این فکر کن که چطور به نتیجه برسی.
شما چیزی رو می خوای که حقته. تازه اگه زبون خوش داشته باشی چیزی که حقت هم نیست هم می تونی راحت بگیری. بعضی خانما رو دیدی چه زبونی دارن؟
یواش یواش. الان که شوهرت مخالفه دیگه یواش یواش نرم نرم باید راضیش کنی. شروع کن واسه ادامه تحصیلت هم اماده شو. درس خوندناتو ببینه شوهرت خودش کم کم نرم میشه. اونم می خواد تو رو خوشحال ببینه دیگه. وقتی ببینه خوشحال می شی از کار کردن اونم راضی میشه. ولی باهاش ملایم باش و خوش اخلاق. در عین حال هم استمرار داشته باش.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)