به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    به نظرم شما به بلوغ فکری رسیدید و از نظر عقل و منطق انتخابتون رو کردید!چون قراره ایشون بیان خواسگاری و خانواده هم در جریانه و تو این 6 سال کامل ایشون رو شناختید و همین طور ایشون.
    به نظر من وقتی کسی میگه اگر تو به این نتیجه رسیدی که پسر عموت برای زندگیت مناسب تره من از زندگیت میرم کنار یعنی نهایت عشق به شما
    پس با خیال راحت هر چی فکر عقل و منطقی هست در مورد ایشون بریزید دور و فقط با احساستون در مورد ایشون تصمیم بگیرید
    اینکه میگی من احساسم بهش کم شده خوب طبیعیه چون شش سال با ایشون بودید،حتما شنیدید جوک هایی رو که برای عروس دامادا میگن که مثلا تو سال اول اینجوری رفتار میکنن با هم تو سال دوم یه طور دیگه تو سال سوم طور دیگه ...... این کم شدن احساس به خاطر داشتن زیاده و اگه از دستش بدی میشه مصداق همون جمله که :وقتی بود قدرشو نمیدونستم ولی وقتی رفت فهمیدم که کی رفت!!!
    اینکه با ایشون احساس آرامش میکنید یا نه؟اینکه از ایشون لذت میبرید یا نه؟
    قبول داری ارزش یک انسان خیلی بیشتر از لباسه!!؟
    حرفی که شما میزنی مث این میمونه که رفتی خرید و یه لباس خریدی،بعد که چند قدم میری جلوتر یه لباس خیلی قشنگ تر میبینی اما دیگه پولی برای خریدش نداری!پس دیگه ناامید میشی و راهتو ادامه میدی اما توی راه همش داری فکر میکنی که ای کاش اولیو نخریده بودم و...
    این کار فقط باعث میشه از انتخابتون لذت نبرید و هیچ فایده ی دیگه هم نداره!!چه بسا اون لباس دومی اصلا اندازه ی شما نمیشده!!پس شما داشتید به چیزی فکر میکردید که اصلا هیچ اطلاعی از جزئیاتش نداشتید و فقط به خاطر یه حس بهتر خواهی باعث شدید که از انتخابتون لذت نبرید!!
    قرار نیست که همه از همه خوششون بیاد؟مهم اینه که یه نفر با همه ی معیارای توی ذهنش یه نفرو انتخاب کنه و بقیه هر چی میخوان بگن،شما اگه عزت نفس داشته باشید حتما از انتخاب خودتون دفاع می کنید.خب طبیعیه یه سری از آدما هستن که به خاطر جذابیتاشون خیلیا دوسشون دارن اما این جذابیتا همه ظاهری و شاید از همه ی اونایی که اون نفر خاص رو داست دارن فقط یه نفر بتونه با باطن اون شخص کنار بیاد و باهاش زندگی کنه،نمونه ی بارزشم همین ستاره های سینما هستن که بهترین هاشون از نظر ظاهری چندین بار ازدواج ناموفق داشتن یا اصن نمونه خارجی معروفش جورج کلونی که اصلا ازدواج نکرده و چندین تا دوست دختر عوض کرده!(دقیقا مث همون لباسا که گفتم)
    دختر خوب زیاد به حرف مردم کار نداشته باش چون اگرم شوهرت خیلی خیلی خوشکل باشه فقط کافیه شوهرتو با یکی از همکارای خانومش ببینن که فقط داشته یه ورق رسمی رو بهش میداده اونوقت شما رو با همه ی حدس و گماناشون بیچاره میکنن!!!
    بازم میگم بشین و با قلبت تصمیم بگیر و انتخابت هر چی هم بود به خودت بگو این انتخاب من بوده پس تا آخر عمرم از تصمیمم دفاع میکنم و هیچ اجازه ی هم به دیگران نمیدم که من رو قضاوت کنن
    شما گفتی عکسشو به دوستم نشون دادم فلان چیزو گفت که من ناراحت شدم!!الان بیشتر دختر خانوما قبل از اینکه وارد دنیای واقعی عشقی بشن دوست دارن شوهرشون مث این شخصیت اولای سریالا باشن و معمولا شوهر دیگرانم با همونا مقایسه میکنن!!!،بی خیال بابا خودتو عشقه....تو باید از زندگیت لذت ببری نه بقیه از زندگی تو
    ویرایش توسط reza 12 : پنجشنبه 17 بهمن 92 در ساعت 01:41

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)