دوست عزیز،
تست کنکور نیست که گزینه ها را گذاشتی جلوت و دنبال صحیح ترین جواب می گردی
ببخشید شیدا خانم!!من مثل خانم ها نیستم که اولا تو دانشگاه یه تست دوست پسری بدم .بعد سر کوچه تست دوم انجام بدم .بعد برم پارک تست سومی را چک کنم وبعد شب شد برگردم برم پارتی !!وتست پنجمو اونجا انجام بدم وتوی تست پنجم یه بلایی بسرم بیارند وبه گزینه ششم شوهر بااینهمه تجارب دام صید برافکنم ومخشو بزنم وباش ازدواج کنم وهر از گاهی هم یادی از دوستان قدیمی بکنم!!
من اینگونه نیستم!!
من یک ادمی ساده البته ازنظر شما دختران روز یک احمق افراطی!!
من 157 خانواده اززن ودختر خوب وبد در اختیارم هستند وموقعیت کافی برای انجام هرکاری دارم ولی خدا نکنه !!که چچنین بشه!!من ناموس مردمو مث ناموس خودم میپندارم!!ازبسا خانومهارا که پیش شوهرشون تو خونه شون که باهم نشسته بودیم بش گفته ام برو لباس مرتب بپوش بعد بیا بشین جمع ما!!!من دل دارم وجسارت دارم.وازمردای هرزه که ناموس مردم را تخریب میکنند نیستم!!من خیلی موقع شده که روسری خانومهایی که باش سرکار دارم خودم کشوندمش جلوتر تا موهاش و نبینم !!
من اینگونه دیوانه ام!!
من ازان گونه مردا نیستم که دخترمردم را بدبخت بکنم وبه راه انحراف بکشونم.هرکی هم بمن همچین پیشنهادی داده ارشادش کرد ه ام وحتی بش گفته ام دیگه برات صیغه خواهر وبرادری میخونم ازاین به بعد تو خواهر منی!!تاااینکه شرم کنه پا جلو نزاره!!
من یک مردپلاک قدیمی هستم!
توی مجازی گزینه هارا بیان نکنم چی بکنم؟؟
میبخشین تند رفتم 
کلمات حرفهام شاید تند باشه وبا لبخند مینویسم وبالیخند حرف میزنم به دل نگیری!خواهر گلم.
اونطور که من در پستها و راهنماییهای مدیر همدردی دیدم، بررسی همزمان دو یا چند گزینه ازدواج کار درستی نیست.
ضمن این که دوبار سابقه طلاق کار شما را سخت کرده. هر دختری حاضر نیست با مردی که دوبار از همسرش جدا شده، ازدواج کنه.
اتفاقا بغیر از کوچولو وریزها همه موافقند.میدونی من مرد عملم!!
مردی که ازسرکار به سربازی رفت ودوسالشو تموم کرد واومد وحتی یه مرخصی هم نگرفت وتوی این دوسال حتی یه مکالمه تلفنی هم باخانواده نداشتم.فقط ازاول میدونستند که درکدام جزیره هستم وهمین!!
یه چیزی دیگه هم بگم خیلی خنده اوره تو طالع من!!!
تاریخ ازدواج تاریخ طلاق دوز ن هردو مشترکند!!!خودمم نمیدونم این چه سرنوشتیست!!حتی ماه تولد دوتاشون هم باروزوماه یکی بود!!می بینی چقد متفاوتم؟!!
قبول کنید که ریسک ازدواج با شما خیلی بالاست :(
علاقه مندی ها (Bookmarks)