به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 93 [ 18:58]
    سطح
    22
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    540

تشکرشده 489 در 127 پست

Array
    سلام گلبهار جان
    1-یک جایی تو حرفات گفتی همسرت برات کارت گرفته و گفته هر چی میخواهی بخر و راحت باش و الان فقط فکر میکنی که خانوداه مرد سالاری هستن و تو در اینده دچار مشکل میشی و ترسیدی ...شما بیشتر دچار ترس شدی ایشون در عمل به شما نشون داده که دست شما را بسته نگه نمیداره و براتون کارت گرفته پس چرا الکی فکر بیهوده به سرت راه میدهی؟ شوهر شما اگه میخواست جور دیگه با اجبار و زور هم میتونست شما را متقاعد کنه اما بهترین کار را انتخاب کرده و داره اعتماد سازی میکنه

2- من خودم رسمی هستم و دخترم ... ان چیزی که شما الان از کار و...تو خیالت هست تو واقعیت نیست گاهی دلم میخواهد فقط زن بودن تجربه کنم بدون دغدغه کار و.... ناراضی نیستم ناشکری هم نمیکنم من مجردم و شاید همیشه هم بمونم پس این کار اولویت و نیاز اولیه من هست اما واقعا جدی میگم اگه روزی همسر خوبی داشته باشم با سطح در امد متوسط و زندگی نرمال حتما کار رسمی هم را رها میکنم و به دور از استرس کار و.... زندگی زنانه ام راتجربه میکنم و لذتش را میبرم ....

3- در بدترین حالت فکر کن که هیچ کدوم از اتفاقهای بالا نیفتاد یعنی کارت رها کردی و به شهر همسرت رفتی و و دچار مضیقه مالی شدی و اصلا همسرت هم دستت تو خرج کردن باز نذاشت و بهت سخت گرفت(بدترین حالت میگم) باز هم اتفاق خیلی خاصی نمی افته یک چند هفته ای میگردی همه جا کار پیدا میشه فقط زمان میبره نسبت بهش نترس من شغل اولم که رها کردم همه میترسیدن و میگفتن کار نیست و....
    خودم بی خیال بودم حتی 3 روز هم بیکار نموندم وسریع کار بهتری گیر اوردم
    و اگه شرایطتت تو ان شهر خوب بود و باز هم دلت خواست کار کنی و تجربه کسب کنی از کجا میدونی کاری بهتر از این گیرت نیومد؟ چرا همیشه فکر منفی میکنیم
    دوست من تو با ترک کارت مطمین باش هیچی از دست نمیدهی شک نکن کانون گرم خانواده ات را به دست میاری
    تازه میتونی بعد این جابه جایی به ادامه درست بیشتر اولویت بدی و با مدرک بالاتر موقعیت کاری بهتری هم به دست بیاری

4- نوشتی همسرت برای خانوده اش خوب خرج میکنه و.... خوب الان تو عقدین ایشالله عروسی کنین و ایشون مجبور باشه خودش خرج کنه بعد یک مدت به تعادل میرسه و میتونه درست خرج کردن و به جا هزینه کردن یاد بگیره الان خیلی مسولیتی نداره ... اتفاقا اگه شاید از اول زندگی شما کمک خرج باشی نتونه این تعادل به دست بیاره و ....

5-رسمی شدن تو شرایط الان اصلا حساب کتاب نداره که فکر کنی بعد 5 سال حتما اتفاق میافته نمیدونم شرکتی یا قرار دادی هستی یا پیمانی
    اما من با سابقه کاریهای حتی ده ساله میشناسم که همچنان قرار دادی هستن پس خیلی فکر نکن

به خدا کار دولتی یا رسمی داشتن انقدرها چیز خاصی نیست بعد یک مدت فقط جنبه مالی برات داره و مثل فسیل از بین میری الان اوایل کارت و ذوق داری
    من هم شغلم مطابق درسم هست اما .....
    ان شای الله تصمیم دستی بگیری و برات ارزوی موفقیت دارم
    ویرایش توسط پونه : سه شنبه 29 بهمن 92 در ساعت 14:13

2. 5 کاربر از پست مفید پونه تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 29 بهمن 92), ardeshirk (سه شنبه 29 بهمن 92), she (سه شنبه 29 بهمن 92), toojih (سه شنبه 29 بهمن 92), شیدا. (پنجشنبه 01 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)