درود بانو
من یک چیز کلی میگم خداوکیلی از جنس خودم طرفدار ینمیکنم مظلوم نمایی هم نمیکنم و ماله کشی هم اصلا
شما بانوان محترمه چرا اینجوری هستین؟ بابا به هر چیز یکه خیانت نمیگن چرا شماهما الکی زندگی خودتون رو خراب میکنین؟خدا نکنه یه مردی به یه دختری که مثلا از قبل میشناختش زنگ بزنه بعد ازدواج یا پیامک بده یا با یکی آشنا بشه زارت بهش میگین خیانتکار و برچشب میزنین بهش و زودی فاصله میگیرین و احساس شکست میکنین.
والا به پیر به پیغمبر اینا اسمش خیانت نیست.(البته کمشم زیاده) ولی خیانت تعریف خاص خودش رو داره قلب یه مرد واسه همسرشه فقط مال یکنفر.بله اگه بیشتر از این باشه یا با افراد زیادی باشه حق با شماست ولی مردا ذاتشون چند همسری هستش میدونم الان بانوان تالار میخوان کلمو بکنن ولی حق رو گفتم خودمم مرد هستم جنس خودم رو میدونم بعضی وقتا پاشون میلغزه ولی بخدا قصد خیانت به خودش و زندگیش رو نداره.یه زن هرچقدرم جذاب باشه بازم جنس ما مردا اینجوریه که بعضی وقتی یکم ریپ میزنیم خواهشا این موضوعات رو بیشتر از اندازه بهش توجه نکنین و بزرگش نکنین
البته اینم بگم با این که مرد بره با چنتا دختر همزمان دوست بشه و ازدواج موقت و زن دوم ورابطه جنسی خارج از خانواده داشته باشه موضوعش 360 درجه فرق میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)