بله دقیقا یک آقایی همین حرف رو بمن زدن و گفتن واقعا شاید خیانت نکرده چون من هم ممکنه روزی با چند نفر حرف بزنم اما زنم واسم یه چیز دیگس
اما ببخشید دوست عزیز از نظر منه خانوم که تموم عشق و توان و انرژیمو گذاشتم واسه این زندگی و دو ساله دارم با بدبختی میگذرونم این اوج و نهایت خیانته
اینکه شوهرمم به من زنگ نمیزنه که پول ندارم قبضمو بدم یا شارژ بگیرم ولی روزی چندبار گوشیرو شارژ میکنه تا با یه دختر غریبه حرف بزنه به من که زنشم و از صبح منتظرشم خیانته
تصور کنید یه خانوم این کارو بکنه.چه اتفاقی می افته؟
نه واقعا شما که یه مرد هستین به من بگین اگه یه خانوم این کارو کرد و بعد همین توجیه رو آورد شما قبول میکنین؟
- - - Updated - - -
من یه مقدار از کوره در رفتم چون خیلی ضربه دیدم تو این ماجرا
اصلا از ذهنم پاک نمیشه و از اونجایی که کاری هم از دستم برنمیاد فقط و فقط شده سوهانه روحم
دردم اینه که اینقدر به این بشر اعتماد داشتم تو این مسائل که اصلا باورم نمیشد بخاد اینکارو بکنه ولی خب دیدم کرد
یعنی همه تلاشهای من و اون همه بها دادن بهش و اونهمه به خودم رسیدن و تحویل گرفتنش واسش هیچ اهمیت و جذابیتی نداشته
قبولب کنین که شما مردا خیلی جاها احساسات ما خانوما رو ندارین و درک هم نمیکنین بنابراینه که این مسئله از نظر من یه فاجعست و از نظر شما یه چیز پیش پا افتاده

علاقه مندی ها (Bookmarks)