[QUOTE=مدیرهمدردی
البته این هم صحیح نیست که شما به ایشون ابراز علاقه کنید چه مستقیم چه غیر مستقیم!
آنچه که لازم هست واقعی بودن خواستگاری شما هست که با رسمیت بخشیدن و قدم رنجه کردن شما انجام می شود. و دختر علاقمندی واقعی را در اقدام عملی شما می بیند.
به هر حال اگر شرایط خواستگاری و ازدواج را به هر دلیلی در خود نمی بینید. فکر او را از سر به در کنید تا وقتی که شرایط ازدواج داشته باشید.[/QUOTE]
آقای sokot92 عزیز من به عنوان کسی که زخم خورده ی همچین روابطی هستم لازم دونستم واستون بنویسم. بهترین حرف هارو آقای مدیر همدردی واستون نوشتن من فقط برای تاکید بیشتر می نویسم.
خواهش می کنم، خواهش می کنم تا زمانیکه از خودتون، احساستون، خانوادتون مطمئن نشدید به هیچ عنوان ابراز علاقه نکنید.
شما با ابراز علاقه به اون خانم باعث به وجود آمدن یک روزنه ی امید و عشق در قلبش می شوید که در صورت دوطرفه بودن این احساس، این روزنه بزرگ و بزرگتر می شه و رفته رفته تمام قلب اون دختر رو تسخیر می کنه. و اگر شما به هر دلیلی نتونستید و یا نخواستید قدم پیش بگذارید، فقط با آینده اون دختر بازی کرده اید. شما نه تنها احساس عشق که حس اعتماد رو هم در درون اون دختر از بین خواهی برد.
ولی من خیلی خوشحال شدم که با وجود سن نسبتاً کمتون اینقدر عاقل هستین که قبل از هر اقدامی به اینجا اومدین و درخواست مشورت کردین.
پس پیشنهاد من به شما:
1. پیدا کردن شناخت از خودتون ( اینکه آیا شما توانایی پذیرفتن مسئولیت یک زندگی مشترک با تمام سختی هایش را دارید؟ آیا شما به بلوغ فکری، مالی، اخلاقی ، جسمی، جنسی و..... رسیده اید؟ وبسیاری مسائل دیگه در ارتباط با خودشناسی...)
دوست داشتن یک کلمه است با دنیایی از مسئولیت ....
گفتنش هنر نیست ...
مسئولیت پذیرفتنش مهم است....
2. شناختن معیارهای خودتون در ارتباط با همسر آیندتون
3. مطمئن شدن از حمایت و پشتیبانی خانواده در این امر مهم و مشورت کردن با آنها ( بسیار بسیار مهم)
4. در صورت مثبت بودن تمام این موارد حال می توانید به سراغ دختر خانم رفته و درخواست اقدام رسمی کنید.
5. اگر جواب ایشون مثبت بود به ادامه ی رابطه، شما می توانید در کنار محیط امن خانواده و حمایت آنها به شناخت از روی عقل و بر اساس معیارهاتون بپردازید.
کاملاً درک می کنم که شما چه مسیر سختی رو در پیش خواهید داشت ولی فراموش نکنید که فرآیند همیشه از محصول مهمتر است. شما بایک روش مطلوب می توانید در پناه خدا به بهترین نتیجه دست پیدا کنی. می گوید: از شما حرکت، از من برکت.
موفق باشید دوست من.

علاقه مندی ها (Bookmarks)