[QUOTE=1234567;319055]
هه آقای 1 تا 7 مثل اینکه خیلی برانگیخته شدید بابا بیخیال فقط ی مشت حرف بود
من منظورم این نبود که باید مثل هم زیبا باشن ، اصلا گفتم که پسر زیبا اونطور که مثل دختر باشه وجود نداره مگه اونایی که شما مثال زدید ابرو برداشته و .. که حال بهم زنه مرد اینطوری باشه !!!
منظورم من ظاهر بود ظاهر خیلی فرق داره با زیبایی البته شاید من نمیتونم دیدگاهم رو با نوشته ها بیان کنم و منظورمو بگم اما منظور من اینی که شما برداشت کردید نبود.
درسته هر مردی غرور خاص خودشو داره ف زن ها هم غرور دارن مگه جنسشون از شیشه اس؟ این مساله غرور و .. خیلی دیگه قدیمی شده همه انساسن ها چه زن چه مرد غرور دارن حالا هر کدوم به نوع خودشون سطح پایین یا بالا دارن.
درسته اونایی که معیارشون زیباییه منفور هستن T بارید براتون توضیح کامل بدم:
ببخشید از این مثال استفاده میکنم نمیخوام نارات بشید اما میخوام تو شرایط و جایگاه خودتون که درش قرار داشتید مثال بزنم و این داستان رو بگم:
فرض کنیم شما همون مهندس پر آمد و خیلی پولدار بشید و زندگیتون زمین تا آسمون عوض بشه ، اون موقع همون دختر خانومی که شما علاقه بهش داشتید میاد سمت شما و با کمال میل پیشنهادتون رو قبول میکنه ف بعدش در لاب لای حرفاش متوجه میشید که خیلی علاقه به پول شما داره ، از شما توقع داره نیاز مالیش رو برطرف کنید. کم کم میبیند با گذشت زمان شدیدا از پول شما استفاده میکنه و در مقابل شاید خیلی سرد و از رو رفع تکلیف با غر غر کردن نیاز شما رو هم برطرف کنه ، همینطور این داستان ادامه پیدا کنه و شما در آخر متوجه بشید که معیار اصلی این خانم پول شما بوده...
شما این حق رو به خودتون نمیدید که ناراحت بشید؟
حالا با این تصور خودتون رو بزارید جای دختری که تنها زیباییش دلیل مجذوب بودنشه ، شما دوست دارید پول داشتنتون دلیل مجذوب بودنتون باشه؟؟
بله درسته که هر کس دوست داره زنش زیبا باشه هر کسی این حق رو داره و هر دختری هم حق داره که احساسا امنیت مالی و مادی کنه هیچ دختری نمیره سمت کسی که هیچ پولی در بساط نداره میره؟!!
نمیدونم چطوری منظورم رو بهتون بگم امیدوارم متوجه بشید.
گفتید شما جراحی میکنید فلا و بهمان:
اگه منظورتون از شما همه دخترا بود که باید بگم قبول دارم من بین دوستام همه رو میبینم با هم رقابت دارن ، اما اگه منظورتون خود من هست باید بگم من هیچ وقت خودم رو زیبا نمیدونم و هیچ وقتم به خودم اجازه نمیدم بگم زیبا هستم چون این نظریه که باید دیگران بدن و نظرات بقیه رو هم میزارم رو حساب تعارف و مهربان بودنشون ، حتی وقتی مامنم جلو بقیه تعریف میکنه چپ چپ نگاش میکنم چون شدیدا بدم میاد اینطور بگن این حرفا مامانم رو هم میزارم رو حس مادرانش چون از نظر مامانا بچه هاشون زیباترینن اما من هیچ وقت این توهم رو نزدم :| چون به این حرف دکتر اعتقاد دارم که بهتره بدتر از چیزی که هستم ب نظر برسم اینطوری خیلی برا خود شخص من بهتره ، نمیدونم چرا از این چیزا صحبت میکنید اما والا من جراحی زیبایی و آرایش سنگینم نکردم و دوست ندارم چون اجتیاجی ندارم من همینطوریش خودمو خیلی دوست دارم و همین برام کافیه اصلا هم از اون دسته دخترا نیستم که بخوام پسری پولدار و تور کنم چون من چندیدن ساله پسر دوست بابام رو دوست داشتم و هنوزشم تو دلم دارم ، اتفاقا آدم کاملا معمولی بود و همه اینو میزدن تو سر من - د ، خاطر پول یا ... نمیخواستمش همه کسانی رو هم که اومدن سمتم رو رد کردم ، به هر حال این رابطه رو هر طور بود تموم کردم و خیلی وقته اثرش مونده مثل اثر مرگ انسانی که دوسش داری ادم مرگ عزیز ترینش رو هیچ وقت فراموش نمیکنه. ولی ماجرای دختر عمه من کاملا فرق داشت اونا خانوادش به خاطر پول پسر اون بدبخت رو شوهر دادن تنها مزیت پسره تو شرکت نفت بودنش.. من دارم با این قضیه دنبال زیبایی و پول بودن مخالفت میکنم نمیدونم چرا شما دارید برعکسشو میبینید. من همه حرفام این بود: همسطح بودن از همه نظر شاید تا صد سال چنین کسی پیدا نشه اما من ترجیح میدم پیدا نشه تا اینکه با کس دیگه قفل زنجیر بندازم گردن خودم.
منظورم از معمولی تا زشت ظاهر بود خواهش میکنم قبول کنید خیلی از آقایون حتی به بهداشت شخصیشون اهمیت نمیدن این بحثش طولانیه منظور من در کل این پست ها ظاهر بود نه چهره چون چهره و اندام انتخابش دست خود آدم نیست چه دختر پسر ...
صحبت از جامعه میکنید تو جامعه ما آدم های هم سطح و همفکر پیدا میشه ،
منظور شما رو این حرفا متوجه نشدم اما باید بگم هر کسی و هر انسانی شایسته اینه که با همسطح خودش باشه در هر نظر ، من حرفام رو با توجه به حرفای بقیه و داستان ها و نظرات روانکاوا استخراج میکنم نمیدونم تو این تالار چرا همه از خود شخص من طلبکارم ، شاید دلیلش اینه که میخوان این حرفا زده نشه و حقایق گفته نشه میترسن از شنیدن این حقایق
تو جماعه این افراد زیادن؟ چرا همه دنبال زیبایی ان؟ چرا مرد ها دنبال پول داشتن هستن و از هر راهی و دزدی میخوان پولدار بشن؟
چون فقط همین پول و زیبا بودن رو ملاک محبوب شدن میدونن و بس
شما منو مثال زدید باید بگم من اصلا اینطور نیستم حداقل خودم میدونم و خوب خودمو میشناسم و تجربه قبلیم اینو گفته شاید اصن نیاز نداشته باشم با کسی باشم چون نیاز مالی ندارم نیاز عاطفیم هم سرکوب مینم و تموم و بس.
این دسته از آدم های که دنبال زیبایی میرن و این دسته از دخترایی که دنبال پول میرن باید بدونن که:
همیشه دختر زیباتر وجود داره و همیشه پسر پولدار تر پس کسی که با این ملاک ها بخواد ازدواج منه خیلی راحت ی آدم پولدار تر و زیباتر ببینه تهعدش رو میشکنه و میره سمت کسی که براش جذاب تره ( پولدارتره و زیباتره )
معذرت خواهی از دوستان بابت اشتباهات تایپی

)
دستتون درد نکنه من که کلی خندیدم مخصوصا اونجا که گفتید :پسرا از معمولی تا زشت طبقه بندی میشن

علاقه مندی ها (Bookmarks)