به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اسفند 92 [ 15:12]
    سطح
    12
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    65

تشکرشده 40 در 22 پست

Array
    [QUOTE=khaleghezey;319224]بانو رها

اولندش یه دست قشنگ برای شما چون هم تلاشت رو میکنی واسه زندگیت بهتر بشه هم بهش عمل میکنی و باعث میشی دوستان تشویق بشن بیان بهتون سر بزنن

من مغازه دارم اگه دقت کرده باشی بیشترین پست توی سایت همدردی رو من میدم تقریبا روزی هشت ساعت استفاده میکنم در روز عادت کردم الان شاید پنج سالی میشه.خونه خدا بخواد سیستم خریدیم ببریم ولی همسرم بهم اجازه نمیده برعکش شما حرفش رو یمزنه اعتما بنفسشم خوبه انصافا هم جرات نمیکنم روی حرفش چیزی بگم ازش میترسم

میدونم بنظرت حرفای روزمره و مسخره ای میان ما مردا میایم توی خونه میزنیم و دوست داری حرف از عشق و علاقه باشه و بغلتون کنه بوسه و نوازش ولی کاریش نمیشه کرد ما مردا اینجوری هستیم( البت از اینی هم که هستیم خیلی راضی ایم) مگه نمیخوای مال تو باشه وقتی میادش توی خونه خوب پس تو هم مال اون باش به حرفاش گوش بده حتی تشویقش کن بزار حس کنه هم همسر داره هم یه ریفیق بامعرفت ریفیقش باش دختر خوب کنارش باش به حرفاش گوش بده. شما اینکارو کن ببین چقدر تغییر میکنه
    نه نه اصلا از حرفاش خسته نمیشم با جون و دل گوش میدم خیلی علاقه نشون میدم تا حدی که از سر کار رو چیزایی که کار میکنه واسم عکس میگیره و میاره تا بهم نشون بده کلی هم واسم توضیح میده درموردش.خدارو شکراین یه کارو خوب تونستم انجام بدم
    میره پای فیسبوک خیالت راحت ماها عادت کردیم به اینترنت معتاد شدیم.خوب این وسط بقول بانو میشل باید بشی بچه گربه ملوس() برو توی بغلش نازش کن بوسش کن بگو پیشی من چرا تا میای میری سراغ اینترنت وقتی یه زن خوشگل و ملوس و دوست داشتنی مثل من داری چرا بغلش نمیکنی چرا حرفای عاشقانه باهاش نمیزنی و از اینجور چیزا خودتو لوس کن ولی خواهشا تورو جون هرکی دوس داری زیادش نکن(مثل سریال پژمان نشه تورو خدا پژژژژژژژژژژژژژژی میوووووووووو کن )
    جناب خاله قزی اینقد نازش میکنم قربون صدقش میرم پاهاشو میمالم سرشو ناز میکنم جوری که عادت کرده شبا میخواد بخوابه میگه نازم کن کمرشو ناز میکنم تا بخوابه....در کل زبونم واسه این حرفا خوب کار میکنه این یه کارو هم تونستم انجام بدم راستش گاهی فک میکنم اینقد اینطوری میکنم نکنه زده شده باشه ....نه خیالتون راحت باشه مثل اون نمیشم شوهر من کلا ازاون مدلا خوشش نمیاد
    بعدشم مگه شما بچه ندارین آخه؟!نه متاسفانه فعلا بچه نداریم!!!خوب برین بیرون بازار گردش برنامه ریزی کن برین مهمونی مهمون دعوت کن ببین چه کارایی دوس داره.
    آهان یادم اومد اگه تقریبا مشکل مالی خاصی ندارین بهش بگو البته با ناز و عشوه که هیکلتو خیلی دوس دارم شونه های پهنت و سینه های مردونتو و بازوهاتو و اینجوری میری جلو روی مخش کار کن بره باشگاه ثبت نام کنه بره باشگاه بیادش خسته و کوفته میره دراز میکشه اگه میتونی براش آب پرتغال آب هویچ شیر و مواد پروتئینی بگیر قشنگ بسازش مردا از اینکه هواشونو داشته باشن همسراشون کیف میکنن خلاصه هوای شیکمشو داشته باش.
    باشگاه میرفت یه مدت اما بخاطرشرایط کاری دیگه نمیرسه بره.اما کلی وسیله گرفته گذاشته تو خونه الان دیگه از اونا هم استفاده نمیکنه البته واسه من بد نشده من ازشون استفاده میکنم
    ایشالله که جواب میده ودر آخر جناب خاله قزی ازتون ممنونم که به تاپیکم سرمیزنید و با حوصله کمکم میکنید فقط میتونم براتون آرزوی سلامتی و یه زندگی خوب داشته باشم بازم ممنون که بهم روحیه میدید .و چیزایی که به ذهنتون میرسه در اختیارم میذارید راستش این واسم خیلی خوبه چون شما هم یه مرد هستین و من بهتر میتونم کارایی که شوهر میپسنده رو انجام بدم.
    ویرایش توسط رها70 : پنجشنبه 08 اسفند 92 در ساعت 22:20

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)