درود بانو monii
اولندش این گل تقدیم به شما بخاطر پاسخگویی کاملتون به اعضاء
دومندش من 29سالمه اردیبهشت بعدی میشم سی ساله توی این سی سال مسیری رو توی زندگیم طی کردم که باعث شده تجربیاتی رو بدست بیارم.بانو فرشته مهربان تجربوشن سنشون و تخصصشون با من قابل قیاس نیست فرقش بین نمره 20 تا نمره 100 هستش تازه با ارفاق به خودم بیست میدم.از من میشنوی دختر خوب این مسیری که داری میری اشتباه به همه مقدسات عالم به اشتباه به هرچی که میپرستی و دوسش داری اشتباه اگه حوصلشو داشتم هزار بار شایدم بیشتر مینوشتم واست اشتباهه.
الان یکی از آشناهای نزدیک خودمون همین مورد واسش پیش اومده همین مسیری که شما تازه داری شروع میکنی رو شیش هفت ساله ادامه داده نتیجش چی میشه فکر میکنی یا زدواج نمیشه یا ازدواج ختم میشه ولی آیا این روش درسته یا غلط مسئله اصلی تالار همدردی هم همینه.خود من همین مسیری که داری میری رو دوسال رفتم دوسال عمرم رو احساسی طی کردم همه انرژی عشقم احساسم رو گذاشتم بعد دوسال چی شد به این نتیجه رسیدم ایکاش اصلا این رابطه نبود نه توی سن بچگی نه توی سن 25 سالگی که به یه پختگی میرسن پسرا.کشیدم که بهت میگم نرو.تازه اینایی که من میگم خوب خوباشهطبق قوانین نمیشه همه چیز رو گفت تا برات باز کنم ببینی چه خبهر پشت این رابطه های احساسی و عاشقانه.
نکن خواهر من نکن.اشتباهی که دیگران کردن رو دوباره تجربه نکن بشین سر درسات برو زندگی کن مجردی کن لذت ببر از زندگیت خودت رو توی این بازیهای احساسی ننداز.
یه خواهش لطف کن حتما اون لینکی که بانو فرشته مهربان دادن رو مطالعه کن برات خیلی خوبه.80درصد رابطه ها ختم میشه به همون مواردی که بچهه ای همدردی نوشتن بخدا از کره مریخ نیومدن بیای بنویسی پست اول رو بزنی تا فردا بری و بیای 50 تا پست حداقل میزارن بچه ها که این مسیری که داری میری اونا هم رفتن و تجربش رو کردن.
بازم خودت میدونی چیکار کنی ولی بچه هایی که میگن و مدیران عزیزبخاطر خودتون دارن میگن و اینکه بارمون باارزش هستین

طبق قوانین نمیشه همه چیز رو گفت تا برات باز کنم ببینی چه خبهر پشت این رابطه های احساسی و عاشقانه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)