سلام فرشته مهربان ;که برای من وقت می گذارید من حتما به مشاور می روم و نتایج ان را در این تاپیک خبر می دهم آن چه که خط قرمزهای ما رو در زندگی عوض کرده افراط خانواده من در مسایل مذهبی بود...
ممنون من خدا رو شکر می کنم که بعد از مدتها تونستم در مورد این موضوع با کسانی حرف بزنم هر چند که در نوشتن مطالب به این گونه همیشه سو برداشتهایی ایجاد میشه مانند متن tojih و zendegye movaffagh
من یه دختر مذهبی هستم که با پوشش کامل در جامعه حضور پیدا می کنم و ک.چکترین آرایش هم نمی کنم و چون در معرض خطر هستم کمتر باا مردها معاشرت می کنم و حتی در رفتار با آنها سنگین هستم....با تمام اینها من غیر از زیبایی و مسایل دیگر خداوند به من متانت هوش و چیزهای دیگر هم داده که کمی بعد ار هم صحبتی با من می تونه جذاب باشه...من که در تاپیک اون اقا اون حرف رو زدم خواستم بگم با تمام این خصوصیات خوب هم خودت رو از گناه دور نگه داری هم سخته مثل این که من حتی برای دکتر رفتن اکثرا سعی می کنم دکترهای من مرد نباشن این که سعی کنی در همه جا خودت رو حفط کنی و شکیبا باشی درجایی که دختران خودشان رو هزار رقم می آرایند...اینها منطور من بود....که به اون آقا بگم همیشه همه چی داشتن هم حسن نیست حسن ها هم ادم رو به سختی می اندارند
من نمی خوام توضیح بیشتری در مورد مسایل همسرم بدم ....اون موضوع مفصله...بعد zendegye movaffagh بهتر نیست به جای قضاوت افراد و به جای تندی کردن به انها کمی از دید من به موضوع نگاه می کردی...
استفاده من از فیلم هیس....صرفا یه نکته ای بود برای فرشته مهربون که متاسفانه شما این جمله رو با جمله آخری من ربط دادی
به هر حال باز هم دوست عزیزم ممنونم که وقت گداشتی و من رو به جای کمک مجبور به توضیح محتوا کردی....
من اخر هفته دیگه مشاوره دارم و نتایج مشاوره ام رو در این تاپیک میارم اگر مایل بودید دنبال کنید....
لطفا افراد رو پیش خوانی ذهنی و قضاوت نکنید تا مرهمی باشید بر زخمهای انها
راستی آقای خاله قزی من هم یه دختر خوشگل دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)