ملکه گرامی
شما احساستون و حرفهاتون را هرچند جاهایی بدون مهارت و با دو دوتا چهار تای منطقی گفتید نه عاطفی و احساسی ..... اما گفته شد و همسرتون هم متوجه شد روشش اشتباه بوده و سعی در اصلاح هم دارد . اینکه می گوید شما قهر کردی و حرف نزدی مهم نیست این برای حفظ غرور مردانه اش هست . بجای اینکه ثابت کنی که اینجور نبوده ، خیلی عاطفی بگو اگر نتونستم درست احساسم را بیان کنم عذر میخواهم عزیزم ، اما تو خیلی خوب احساسم را درک کردی و همین خودش خیلی به من احساس امنیت و اعتماد وآرامش می دهد . مهم همین رفتار کنونی تو هست که نشان می دهد من را هم دیده ای و این خیلی برای من شیرین هست . من خودم و تو را دوست دارم کنار هم ببینم و وقتی رفتاری پیش میاید که احساس می کنم من در کنارت دیده نمی شوم آزرده و آشفته می شوم .
با مهربانی و محبت با او رفتار کن و این موضوع را کش نده و بگو من مدیریت این موضوع را به خودت سپردم و خیالم راحت هست که منطقی هستی .
حقیقت این هست که همسر شما ویژگیهای خیلی خوبی دارد و باید قدر بدانید و تقویت کنید . پتانسیل ترمیم این احساس هم در ایشون هست و مطمئن باشید اصلاح خواهد کرد بخصوص اگر شما دیگر کش ندهید .
در مورد اقساط اتوموبیل هم تحلیل منطقی خوب هست اما روش انتقال آن مهم هست . عاطفی بیان کنید و از اینکه فشاری را متحمل خواهید شد و نمی خواهید استرس داشته باشید که به بچه منتقل شود و آسیب ببیند بگویید لذا این تصمیم را گرفته ای و از او نظر بخواه و بگو نظر شما چیه ....
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)