به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    ملکه گرامی

شما احساستون و حرفهاتون را هرچند جاهایی بدون مهارت و با دو دوتا چهار تای منطقی گفتید نه عاطفی و احساسی ..... اما گفته شد و همسرتون هم متوجه شد روشش اشتباه بوده و سعی در اصلاح هم دارد . اینکه می گوید شما قهر کردی و حرف نزدی مهم نیست این برای حفظ غرور مردانه اش هست . بجای اینکه ثابت کنی که اینجور نبوده ، خیلی عاطفی بگو اگر نتونستم درست احساسم را بیان کنم عذر میخواهم عزیزم ، اما تو خیلی خوب احساسم را درک کردی و همین خودش خیلی به من احساس امنیت و اعتماد وآرامش می دهد . مهم همین رفتار کنونی تو هست که نشان می دهد من را هم دیده ای و این خیلی برای من شیرین هست . من خودم و تو را دوست دارم کنار هم ببینم و وقتی رفتاری پیش میاید که احساس می کنم من در کنارت دیده نمی شوم آزرده و آشفته می شوم .

با مهربانی و محبت با او رفتار کن و این موضوع را کش نده و بگو من مدیریت این موضوع را به خودت سپردم و خیالم راحت هست که منطقی هستی .

حقیقت این هست که همسر شما ویژگیهای خیلی خوبی دارد و باید قدر بدانید و تقویت کنید . پتانسیل ترمیم این احساس هم در ایشون هست و مطمئن باشید اصلاح خواهد کرد بخصوص اگر شما دیگر کش ندهید .

در مورد اقساط اتوموبیل هم تحلیل منطقی خوب هست اما روش انتقال آن مهم هست . عاطفی بیان کنید و از اینکه فشاری را متحمل خواهید شد و نمی خواهید استرس داشته باشید که به بچه منتقل شود و آسیب ببیند بگویید لذا این تصمیم را گرفته ای و از او نظر بخواه و بگو نظر شما چیه ....

موفق باشید

2. 5 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

1234567 (سه شنبه 20 اسفند 92), deljoo_deltang (دوشنبه 19 اسفند 92), khaleghezey (دوشنبه 19 اسفند 92), malakeh (دوشنبه 19 اسفند 92), کاغذ بی خط (سه شنبه 20 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)