بابت راهنمایی دوستان خیلی ممنون
اما خیلی عذر میخوام که اینو میگم واقعا چقدر به نظر خودتون حرفاتون مسمر ثمر میتونه برای من باشه ؟
یکی از دوستان میگه که همچین هنر نکردی که تا الان خودت رو پاک نگه داشتی ...دوست عزیز من 25 سالمه تو این چند سال اخیر انقدر برای خود من مورد پیش اومده و نخواستم که قابل شمارش نیست
اینکه میگین نباید حساس باشین که همسرتون قبلا رابطه داشته یا نه شاید برای شما مهم نباشه اما برای منه پسر خیلی مهمه که شب کنار یکی سر بذارم که میدونم مثه خودم گذشته کثیفی نداشته
بعضی از دوستان واقعا نمیدونم یه جوری میان راحت از این سکس و رابطه ها تعریف میکنن انگار یه چیز بابیه و همه باید انجام بدن...داداشا و آبجیای گلم درسته همه ما یه نیازی داریم اما اگه واقعا نشه کنترلش کرد و برای آدمش استفاده کرد خیلی عذر میخوام فرق ما با حیوون چیه ؟هر چند که تو بعضی از موارد حیوون شرف داره به بعضی از آدما
همین هفته پیش منزل یکی از دوستان دعوت بودم از همه جا بی خبر شام رو خرودیم دیدم که زنگ خورد و یه خانومی اومدن داخل...نگو که دوستان برنامه چیده بودن اون شب
خدا رو به سر شاهد میگیرم سویئشرتم رو تنم کردم بدون اینکه حتی یک کلمه خداحافظی هم کنم اومدم بیرون زلر زار داشتم تو خیابون گریه میکردم که حتی یه پیرمردی گفت چی شده جوون عینه ابر بهاری داری گریه میکنی
فرداش هم خیلی ناراحت شده بودن از دستم..یکی از همین رفیقایی که از بچگی میشناختمش برگشته بهم میگه که تا دندون داری باید گوشت رو گاز بگیری
همین کارا رو کردی که همیشه ضربه میخوری
بعد همین آدم مطمئنم فردا که میخواد زن بگیره دنبال یه دختر افتاب مهتاب ندیده میگرده و ازدواج میکنه
من نمیتونم بیام همه دوستام رو ارشاد کنم که اینکار رو نکنید اصلا به من هم مربط نیست
اما تو رو خدا انقدر راحت راجع به این مساله هم صحبت نکنید
من و شما طبق یه چارچوبی بزرگ شدیم ..یه سری اعتقاداتی داریم...
الان یه جور شده واقعا نمیتونی بفهمی که کی داره راست میگه و کی دروغ
آدم میشناسم نماز شبش غذا نمیشه ...اما با اکثر پسرای دانشگاشون رابطه داشته ... صحبت از پاکی و عفافم میشه نفر اوله

علاقه مندی ها (Bookmarks)