شما احترام گذاشتن به دیگران را در واقع احترام به خود اگر بدانی ، خواهی دید که شما به خودت احترام می گذاری و ایشون به خودش احترام نمی گذارد . این بخش به عنوان باز تعبیر مثبت هست
بخش دیگر حرفم مربوط به ابراز احساس به صورت جرأتمندانه هست ، یعنی اینکه شما خیلی محترمانه و با روی خوش بهش بگو مدتی هست متوجه شدم که گویی حضور من و همسرم اذیتت می کند ، آیا اینطور هست و مسئله ای هست ؟ اگر هست مایلم بدانم تا اگر خدای نکرده رفتاری یا چیزی از سوی من باعث کدورت خاطرت شده که اینگونه واکنش نشان می دهی بدانم و برطرف کنم . اگر گفت نه چیزی نیست بگو خدا را شکر چون چند بار دیدم که سلام می کنیم جواب نمی دهی ، اولش فکر می کردم متوجه نشدی اما مواردی پیش اومد که دیدم خیلی واضحه که متوجه می شوی اما مایل نیستی جواب دهی یا من کنار بابا بودم به بابا سالم می دادی نگاه می کردی اما به من محل نگذاشتی .... با خودم فکر کردم که لابد رفتاری از من سر زده که زن داداش رو ناراحت کرده و اینجوری نشون میده ، پس خدا را شکر چیزی نبوده و بعدش بگو دوست دارم هروقت از من دلخوری ای داشتی یا موضوعی ناراحتت کرد خود خوری نکنی و خودت را اذیت کنی و بیای بهم بگی . به هرحال همه ما آدمیم و کامل نیستیم ،ممکنه یه وقتایی ناخواسته باعث ناراحتی همدیگر بشیم که بهترین کار گفتن موضوع هست .
اینجور دیگر بعد از آن مهم نیست ایشان چطور رفتار می کند چون اقرار کرده چیزی نیست و اگر واضح این رفتار را ادامه داد برای خودش ناخوشایند میشود

علاقه مندی ها (Bookmarks)