فاطمه خانم
ایشالا که سال جدید برات پر از اتفاقات خوب خواهد بود .
فقط خواستم بگم این حال و احوالی که داری تجربه میکنی کاملا عادیه ...
شاید تشبیه خیلی درستی نباشه اما مثل معتادی که مواد رو میخواد ترک کنه ...
فقط سعی کن محکم باشی و اگه به تصمیمی که گرفتی ایمان داری ، به هیچ عنوان راهتو عوض نکن ... چون روزای خوب در انتظارته
---------------------------------------------------------
و اما امین جان
نمیخوام مثل اونایی که گفتی بگم بچه ای ، چون پسر 21 ساله اصلا بچه نیست ...
اما با اطمینان میگم پخته و دنیادیده نیستی ...
میدونی امین لازم نیست آدما همه چی رو خودشون تجربه کنن ، چون خیلی راحت میشه با استفاده از تجربیات دیگران از خطرات و پشیمونی ها به سلامت رد بشی ...
شاید تا حدی حرفت درست باشه که اینجا خیلی ها خودشون تجربه مشابهی داشتن و میان میگن دوستی بده ! اما دوست من مگر نه این که همین افراد بهترین کسانی هستند که میتونن در این موارد مشاوره بدن ؟
نمیدونم تا به حال اسم کلاس های na رو شنیدی یا نه ...
تو این کلاس ها چند نفر که در گذشته درگیر اعتیاد بودن و پاک شدن میشینن و برای افرادی که هنوز درگیر مواد هستن حرف میزنن ...
به نظرم یکی از بهترین انواع ترک اعتیاد همینه ... چون کسی داره باهات حرف میزنه و راهنماییت میکنه که خودش این راهو رفته و با تمام وجود لمسش کرده ...
کسی که خودش به هر دلیلی یک راه اشتباهی رو رفته و تجربه کرده بهتر از هر کسی میتونه بهت بگه چه خبره ...
دکتر دی آنجلیس در کتاب -- آیا تو آن گمشده ام هستی ؟ --- میگه :
شش اشتباه بزرگ که در ابتدای روابط مرتکب مشیم :
1 سؤالات کافی نمی پرسیم .
2 نشانه هاي هشدار را که حاکی از مشکلات بالقوه هستند نادیده می گیریم .
3 سازشکاري هاي ناپخته و زود هنگام مرتکب می شویم .
4 تسلیم کوری شهوانی میشویم .
5 گول مادیات را می خوریم .
6 تعهد را بر تفاهم مقدم می داریم .
و من بهت میگم احتمال انجام این اشتباهات در روابط دوستی و پنهانی 100 برابر بیشتر از آشنایی رسمیه ...
هیچ چیزی در این دنیا 0 و 1 مطلق نیست همیشه میشه نمونه هایی متفاوت با آنچه درسته پیدا کرد ... اما فقط در حد نمونه هستن نه بیشتر ...
پس دلتو به چند نمونه دوستی موفق و چند نمونه آشنایی رسمی نا موفق خوش نکن .
من بهت پیشنهاد ویژه میکنم اگر به این مسائل علاقه مند هستی و ذهنت دائما دنبال رسیدن به جوابه حتما کتاب - آیا تو آن گمشده ام هستی ؟ - رو مطالعه کن ، بینظیره این کتاب و یکی از بهترین کتاب هایی هست که تا به حال خوندم .
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)