نوشته اصلی توسط
[/FONT
فدایی یار;323334]ممنونم سمانه خانم از وقتی که گذاشتید...من اصلا سن شناسنامه ای رو ملاک خیلی مهمی برای کمک گرفتن از بقیه نمیدونم به هر حال شما هر انچه به ذهنتون میاد و فکر میکنید بهم کمک میکنه رو بگید ممنون میشم ...از نظر من یه فرد چند تا سن داره که میتونه اون سن های دیگش خیلی متفاوت باشه با سن شناسنامه ای ....
راجب خونه اون ها واقعا ازتون ممنونم..بله انشالله اولین کاری که میکنم
ببینید من اون دختر رو با عقایدی مذهبی میبینم بعدش بگم شکر خدا اصلا از لحاظ اعتماد به نفس و این که برم از ایشون خودم مستقیم خواستگاری کنم هم هیچ مشکلی ندارم حتی راحت بهش ابراز علاقه هم بکنم و حتی به قول شما طوری رفتار کنم که ایشون به من علاقه مند تر هم بشند و حتی اینم برام راحته و راجب این زمینه ها عمری هست تحقیق کردم و میکنم با توجه به شناختی که از اون خانم و خودم دارم شکر خدا ولی
ولی من میگم حتی اگه اون دختر عاشق من هم باشه مگه قرار نیست حرف اول و اخر رو خونوادش بزنه ؟؟!! من میگم اگه خودم برم مستقیم خواستگاری کنم این طوری درسته دل دختر خانم رو بدست میارم چون از اهدافم میگم این که چرا ازش خوشم اومده و.. و.. ولی قبول کنید اون به خانوادش بگه همکلاسیش اونم توی خیابون ازش مستقیم خواستگاری کرده در نگاه اول که خوانودش منو نمیشناسند ممکنه ذهنیت منفی روی من پیدا کنند و توش گوش دخترشون اون قدر بخونند که همون ذهنیت مثبتی که من برای اون خانم میسازم رو هم از بین ببرند و بگن این چه پسری بوده به خودش اجازه داده از تو مستقیم خواستگاری کنه اونم توی خیابون خب خ
از طرفی میگم اگه از طرف خانواده اقدام کنم نه این که مامانمو ببرم مستقیم با اون دختر صحبت کنه بلکه مامانم با مامانش صحبت کنه و خواستگاری کنه این طوری میگم همون خونوادش خوشدون اون ذهنیت مثبت رو میسازند برای دخترشون مخصوصا این که اون دختر هم منو میشناسه و طبیعتا نظرش خیلی مثبت تر میشه
حالا با این استدلال هایی که گفتم بازم نظر شما این هست که اول خودم برم بهش پیشنهاد بدم ؟؟
..
علاقه مندی ها (Bookmarks)