به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 94 [ 17:32]
    سطح
    18
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شایسته89 نمایش پست ها
    باسلام.عزیزم تو به انسانی علاقه داری.کی گفته رشته انسانی آینده شغلی نداره.اگه روحیاتت حساسه این رشته به دردت میخوره و شغلی مثل معلمی.مثلا خود من طوریم که خون که میبینم حالم بد میشه. البته از من گذشته من الان شاغلم.تو اطرافیان که چند تا دختر خانم پرستاری میخونند من بهشون میگم چطور واقعا تحمل میکنید.از طرف دیگه رشته ریاضی.من همیشه میگم اینهمه ریاضی خوندیم کجا به دردمون خورده؟!مثلا ماتریکس و لگاریتم وتابع و اینا چقدر تو زندگیمون به درد خوردند؟برای من که هیچی.حداقل تو رشته های انسانی وتجربی آدم چیزایی یاد میگیره که تو زندگی هم به دردش میخورن.خلاصه عزیزم دنبال علاقت برو.
    ممنون گلم وقت گذاشتی
    حرفات درسته میدونی اما خب ی مشکلی هس ک فکو فامیلو دوستای بنده ی سری باورهای جاهلانه دارند متاسفانه ک مثلا آخی تو میخای بری انسانی بعدم معلمی ؟!!

خب آخه با اینا چیکار کنم وقتی اینجوری میگن خیلی مسخره است ولی منم احساس حقارت می کنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط نیمه پنهان ماه نمایش پست ها
    سلام
    به نظرم با توجه به علاقه ای که به شعر و علوم انسانی دارید حرف پدرتون بسار منطقی هست.
    رشته پزشکی با روحیه های لطیف سازگار نیست و البته کسانی که مذهبی هم هستند با این رشته و شرایط کاریش به مشکل بر میخورن
    در ضمن رفع نیاز مادی اولا بر عهده شما نیست و در ثانی با رشته های علوم انسانی هم میشه در حد نیاز رفعش کرد.

در مورد افرادی که پزشکی خوندند شاید تا حدی تک بعدی باشند اما بچه های مهندسی اغلب چند بعدی هستند و در حوزه های دیگه هم مطالعه دارند و فعالیت میکنند.
    سلام. ممنون ک وقت گذاشتین

راستش درمورد روحیه همه بهم میگن درست میشه یعنی ی کم با خونو اینجور چیزا سروکار داشته باشی دیگه حساس نیستی. میگن ب خاطر این حرفا پزشکیو این شغلا رو کنار نزن ک بعدا پشیمون میشی.از لحاظ مذهبی بودنم فک نکنم مشکلی برای من باشه این ب خود آدم بستگی داره. بازم ممنون.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام

اگر اشتباه نکنم جناب مدیر همدردی هم شرایطی مشابه شما داشتند و 3-4 سال پزشکی خوندند و بعد انصراف دادند و روانشناسی خوندند.

من البته چند تا پزشک دیگه رو هم می شناسم که تحصیلات پزشکی شون رو تمام کردند و بعدا رفتن سراغ یک رشته دیگه به دلیل بی علاقگی به پزشکی و علاقه به یک رشته دیگه.

علاقه خیلی زیاد اهمیت داره. چون رشته و شغل آدم ها خیلی اوقات سرنوشت زندگیشون رو تغییر می ده.
    اما پیشنهاد من: شما اگه کنکور تجربی هم بدین می تونید بعدا رشته ای مثل روانشناسی رو انتخاب کنید و یه سری رشته های مدیریتی و...
    اما اگر کنکور انسانی بدین نمی تونید پزشکی و رشته های مشابه را انتخاب کنید ،

البته به این مساله هم دقت کنید شعر گفتن و مطالعه فلسفه و نهج البلاغه و ... هیچ منافاتی با خوندن ریاضی و فیزیک و زیست نداره، خیلی از فیلسوف های و شعرا و قرآن پژوهان قرن اخیر رشته های فنی و علوم پایه خوندن و در هر دو فیلد هم موفق هستند.

ممنون از پاسخت
    ن اگه برم انسانی که دیگ 100% میرم ایشالا فکر نکنم اونموقع پشیمونی پیش بیاد. بعدم رشته های علوم انسانی ک مدنظرم هس روانشناسیو رشته های مدیریتی نیست.
    در مورد منافات نداشتن رشته با مطالعات کتابای دیگه حرفتونو تا حدودی قبول دارم. بله من پزشکیو میشناسم ک هزمان داره پزوهش های قرآنی هم میکنه منتها ب طور کامل تمرکزش بالاخره روی مطالعاتش نیس و هرکار کنیم با کسی ک رشته های اصلیش رو این مطالعاته خیلی فرق می کنه. علاوه بر اون من خودم فک نمیکنم دیگه ب عنوان یک زن در آینده همچین کششی داشته باشم. کسانی ک رو چند رشته مطالعات دارند مخصوصا اگر زن باشند مجبورند از ی سری کارهای خانه بزنند و من اصلا اینو دوست ندارم

2. کاربر روبرو از پست مفید *ترنج* تشکرکرده است .

kiann (چهارشنبه 13 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)