نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
منم با توصیه های خانم النا 1994 کاملا موافقم...
و ضمنا این که من بعید میدونم اون اقا به این راحتی ها از فکر شما بیرون بیان و مشخصه به خاطر سن کم یا هرچ نمی تونند این احساسشون رو هم مخفی کنند و باعث بروز مشکلاتی برای شما شدن و ... باید یه زمانی بگزره و سریع ایشون نمی تونهند تغییر رفتار بدند

به نظرم بهتره با ایشون صحبت نکنید و کلا همون بی تفاوت و سرد باشید بهتره... تا ایشون هم زودتر از شما بتونند دل بکنند.این بهرتین کمک به ایشون هست برای فراموش کردن شما فکر نکنید باهاشون منطقی صحبت کنید و .. بهتر میتونید کمک کنید و..

ضمنا شما گفتید با همکلاسی و افراد قابل اعتماد راحت صحبت می کنید و.. شاید یکی از دلایلی که ایشون بیشتر به شما دلبسته شدند همین موضوع هستش و ایشون سو برداشت بیش تری کردند و همچنین اون رفتار های قبلی که گفتید دیگه تکرارا نمی کنید و بی تفاوت خواهید بود ...بهتره کمی اون محیط مجازی هم کمتر برید تا شرایط بهر شه. و کلا زیاد حساس نشید چون وقتی همه بدونند جواب شما منفی هستش ولی اون اقا به رفتاراش ادامه بده بیش تر خودشو کوچیک میکنه.
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
بله نمیتونه عادی باشه...حالا که فهمیده فهمیدم میترسم بدتر بشه :(...تصور کنین تو یه جمعی یکی زل بزنه بهتون...من یکی که خیلی اذیت میشم...
حالا دانشگاه شروع بشه ببینیم واقعاً فرقی کرده یا نه
خودش که میگف به خاطر اخلاقم ازم خوشش اومده اینکه به پسرا توجه نمیکنم و اینجور چیزا...
بهش گفتم که به کسی راجع این موضوع چیزی نمیگم...به هرحال پسره دیگه غرور داره...کوچیک شدنرو نمیشه...چون خودم زیاد به این موضوع توجه دارم که واسه ی طرف بد نشه...
یه خوردم همکلاسی بودنش کارو سخت کرده...
راستی اون روز گفتم حرفایی که الان میزنیم و روز دیگه ای دوس ندارم بشنوم هرچی هس همین الان تموم میشه...دیگه راجبه اون مسئله صحبتی نشده...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mis-marjan نمایش پست ها
منم با نظر دوستان موافقم
راهی که شما رفتی نتیجه عکس داده خواستی بی تفاوت باشی ولی ایشون جور دیگه ای برداشت کرده
بهتره روی ایشون حساس نشید شما یک بار باهاشون صحبت کردید و نظرتون رو مطرح کردید فکر نمیکنم صحبت مجدد لزومی داشته باشه
یه توصیه براتون دارم: نمیخوام برداشت منفی بکنید و نمیخوام برای آقایون سوء تفاهم ایجاد بشه اما سعی کنید ارتباط با همکلاسی های مذکر رو تا حد امکان کم کنید میدونم که هدف شما مسائل درسی هست اما تا زمانی که نیاز شدید نداشتید حد و مرز روابط خودتون رو حفظ کنید شما هدفی غیر از مسائل درسی ندارید اما چه تصمینی وجود داره که اونها هم همچین هدفی داشته باشن
فکر میکنم بهتره فعلا روابطتون و صحبت با اون آقا رو کم کنید مگر مواقع ضرورت
اینطوری هم سوء تفاهم ایشون برطرف میشه و هم خودتون آرامش بیشتری دارید و مجبور نیستید بابت تک تک حرفهای ایشون ذهن خوانی کنید
مرســـی بابت راهنماییتون
من مدت یکی دو ماهی ارتباطم رو با ایشون قطع کردم...اون موقع مستقیماً حرفی نزده بودن...به خاطر رفتاراشون این کارو کردم...
ولی حقیقتش چون ما با دوستای ایشون هم تو فضای مجازی صحبت میکنیم...(صحبتهامون کاملاً دوستانه بدون منظور هستن)...فک کردم این براشون خیلی بده و یه جورایی شاید به غرورش توهین بشه(هرچند دوستام حق رو به من دادن)...بعد از یکی از دوستام گف اشتباه کردم معذرت خواهی و اینا...منم واسه اینکه غرورشو بیشتر نشکنه گفتم نیازی به معذرت خواهی نیستو تکرار نکن و ایجور حرفا...
خلاصه به خاطر اینکه دوستاشم هستن نمیتونم ارتباطو قطع کنمچون پیش دوستاش براش بد میشه...یا باید بد برخورد کنم(که به نظرم خیلی ناراحت میشه و انصاف نیست)...یا همونطورکه با بقیه معمولی صحبت میکنم رفتار کنم و این موضوع رو ندید بگیرم که خودشم گف فک کن من تورو دوس ندارم(میترسم روش باز شه)...
حالا نظرتون چیه؟کدوم یکی؟...یا اصن هیچکدوم؟