به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 69

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها

دختر بی خیال عزیز یا هر یک از دوستان دیگه؛ اگه یک وقت یک پست دیگه گذاشتین میشه بی زحمت یاد بدین چه جوری می تونم از یک تاپیک دیگه تو این تاپیک نقل قول کنم؟ یا برخی جملات را با کادر بیارم؟ چون من هر کاری می کنم نمیشه!

راستی دختر بی خیال جان دقت کردی از بعد سوء تفاهم من همش تو پرانتز می نویسی (شوخی)! من که چشم ترسیده شوخی کنم.به نظرت دیگه جدی باشم یا رویه سابقم بد نبود؟
    اگه با موبایل هستین ، یه صفحه جدید باز کنین و برین تو اون پستی که میخواین کادرش کنین ، نقل و قول بزنین بعد کپیش کنین بیارین قسمتی که میخواین پاسخ و ارسال کنین paste کنین.
    اگه با سیستم هستین این روش باز راحتتره ، متنتونو کپی کنین بیارین قسمتی که میخواین پاسخ بدین paste کنین بعد ردیف دوم کادر پاسخ یک آیکون داره به شکل نقل قول روش هم میرین نوشته " پوشش برچسب بر متن" اونو بزنین متنتون به شکل کادر میشه. یعنی هر قسمت متنتونو انتخاب کنین و این آیکونو بزنین به کادر تبدیل میشه.
    اینم عکسش :

نه عزیزم شما تازه دقت کردی !!! من معمولا تو پرانتز شوخی مینویسم ، چون اینجا نوشتاریه و لحن بیان و حالات چهره معلوم نمیشه ممکنه زیاد سوتفاهم پیش بیاد برای همین معمولا وقتی شوخی میکردم یا از علایم :دی استفاده کردم یا تو پرانتز نوشتم یا از خندانک استفاده میکنم.

بنظرم هرطور دوست داری باش اینجا یه محیط مجازیه ،کسی شما رو نمیشناسه ، بنظرم زیادی حساسیت بخرج دادی ، یه انتقاد کوچولو از شما کردن فقط همین
    و یه سوتفاهم بود و رفع شد. برای منم از این سوتفاهمات پیش اومده ، اما قرار نیست هزار بار توضیح بدی که یبار توضیح دادی کافیه . دیگه لازم نیست که حتما ثابت کنی منظورت یه چیز دیگه بود این هممههه توضیح بدی.
    مثلا بنظرم باران 13 اصلا منظورشون شما نبوده اگه هم بوده مستقیم اشاره ای نکردن لازم به پاسخ فکر نکنم بوده باشه.

قرار که نیست شما رو همه اینجا تایید کنن، اصلا هیچکس نمیشناسنتون ، بعدشم شما هم مثه همه ی ما انسان هستین و انسان ها هم ممکن الخطا !
    شما مگه خدایی نکرده ادعا دارین که هیچوقت تاحالا توزندگیتون اشتباه نکردین و اشتباه هم نخواهین کرد؟
    مطمعنا همچین ادعایی نیست پس ممکنه شما هم یه جاهایی تو زندگیتون اشتباه کنین و اشتباه عمل کنین ، نیازی نیست همه رو توجیه کنیم مهم اینه که برای خودمون حل شدس و دیگه تکرارش نکنیم و خودمون متوجه کارمون بشیم. همین
    .

پس هرجور دوست داری باش فقط مطابق با قوانین ورگرنه از اون خط ها میندازن رو اسمت
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : شنبه 30 فروردین 93 در ساعت 21:29

2. 3 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

mansor (شنبه 30 فروردین 93), meinoush (یکشنبه 31 فروردین 93), مصباح الهدی (یکشنبه 31 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)