اگه با موبایل هستین ، یه صفحه جدید باز کنین و برین تو اون پستی که میخواین کادرش کنین ، نقل و قول بزنین بعد کپیش کنین بیارین قسمتی که میخواین پاسخ و ارسال کنین paste کنین.
اگه با سیستم هستین این روش باز راحتتره ، متنتونو کپی کنین بیارین قسمتی که میخواین پاسخ بدین paste کنین بعد ردیف دوم کادر پاسخ یک آیکون داره به شکل نقل قول روش هم میرین نوشته " پوشش برچسب بر متن" اونو بزنین متنتون به شکل کادر میشه. یعنی هر قسمت متنتونو انتخاب کنین و این آیکونو بزنین به کادر تبدیل میشه.
اینم عکسش :
نه عزیزم شما تازه دقت کردی !!! من معمولا تو پرانتز شوخی مینویسم ، چون اینجا نوشتاریه و لحن بیان و حالات چهره معلوم نمیشه ممکنه زیاد سوتفاهم پیش بیاد برای همین معمولا وقتی شوخی میکردم یا از علایم :دی استفاده کردم یا تو پرانتز نوشتم یا از خندانکاستفاده میکنم.
بنظرم هرطور دوست داری باش اینجا یه محیط مجازیه ،کسی شما رو نمیشناسه ، بنظرم زیادی حساسیت بخرج دادی ، یه انتقاد کوچولو از شما کردن فقط همین
و یه سوتفاهم بود و رفع شد. برای منم از این سوتفاهمات پیش اومده ، اما قرار نیست هزار بار توضیح بدی که یبار توضیح دادی کافیه . دیگه لازم نیست که حتما ثابت کنی منظورت یه چیز دیگه بود این هممههه توضیح بدی.
مثلا بنظرم باران 13 اصلا منظورشون شما نبوده اگه هم بوده مستقیم اشاره ای نکردن لازم به پاسخ فکر نکنم بوده باشه.
قرار که نیست شما رو همه اینجا تایید کنن، اصلا هیچکس نمیشناسنتون ، بعدشم شما هم مثه همه ی ما انسان هستین و انسان ها هم ممکن الخطا !
شما مگه خدایی نکرده ادعا دارین که هیچوقت تاحالا توزندگیتون اشتباه نکردین و اشتباه هم نخواهین کرد؟
مطمعنا همچین ادعایی نیست پس ممکنه شما هم یه جاهایی تو زندگیتون اشتباه کنین و اشتباه عمل کنین ، نیازی نیست همه رو توجیه کنیم مهم اینه که برای خودمون حل شدس و دیگه تکرارش نکنیم و خودمون متوجه کارمون بشیم. همین.
پس هرجور دوست داری باش فقط مطابق با قوانین ورگرنه از اون خط ها میندازن رو اسمت![]()

استفاده میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)