من قدم زیر 160 هست پس میشه گفت همیشه قدم کوتاه تره از بقیه ادمایی که می بینم. اما معمولا اصلا این حسو ندارم. وقتی با یکی حرف میزنم دیگه احساس می کنم هم سن منه چه کوچکتر چه بزرگتر و احساس می کنم هم قده منه! فکر می کنم شما که پسرا رو بالای 180 می بینین دلیلش حساسیتتون روی قد خودتونه وگرنه من که دیگه باید از همه بترسم با قدم :)) حساسیتتونو از روی قد بردارین تا کمتر متوجه قد دیگران بشین. اونوقت دیگه فقط ادمای بالای 190 یا بیشترو می تونین بگین یه کمی قدش بلند بودا!!
در حالت کلی زیبایی ظاهری مثل زیبایی صورت تناسب اندام مرتب بودن سر و صورت و لباس مناسب استفاده از عطر مناسب رفتار و حرکات متین و با وقار همه ی چیزایی که میشه توی چند دقیقه ی اول دیدن ادما دید جزو ساده ترین شکل زیبایی ها میشن. یعنی این زیبایی مخصوصا زیبایی صورت اندام و لباس رو هر کسی با یه نگاه می تونه ببینه. و چون این دیدن اسونه و سریع و همه می تونن ببینن توش دقت کنین. البته قطعا طرز فکر و منش و روش زندگی ادم هم توی همون چند دقیقه ی اول برخورد در رفتار در نگاه و در کلام می تونه اثراتی ازش دیده بشه. اما فعلا منظورم تر تمیز بودن صورت و اصلاح صورت لباس مناسب و متناسب عطر مناسب و تناسب اندام هست. اینا رو رعایت کنین تا خانمی که اولین بار شما رو می بینه ادامه بده اشنایی رو باهاتون.
در بقیه مراحل دیگه اینکه چقدر افکار و طرز زندگی و دیدگاهتون نسبت به زندگی و موجودات زیباست مهم میشه. در واقع درونیات شما و چیزایی که شخص کم کم می تونه ببینه در شما. اینجاست که واقعیت وجود هر کسی دیده میشه. و ادمایی که می تونن با همدیگه هماهنگ باشن می تونن اینو بفهمن. شما اگه روی این قسمت از زیبایی انسانی که خیلی هم سخت هست کار کنین قد نمی تونه مانع شما بشه.
در ضمن همون طوری که دوستان هم گفتن خیلی از دختر خانم ها قدشون از شما کوتاه تره.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)