درود
بانو مهناز67 درست میفرمایند بنده ویرایش کردم چون اصولا این پسره که اکثرا بزرگتره ببخشید.
بانو شیدا گرامی
سپاس از شما ولی بحث اینه که بقول بانو مینوش ایشون خیلی سرسری گرفتن این موضوع را.شما حتما نیازه به یک مشاور مراجعه کنید معیارهای مناسب انتخاب کنید و اولویت های مدنظر خودتان را مشخص کنید.
اگه نوشتم قبلا رابطه دارید یا نه بخاطر برداشتیه که از نوشته شما دارم آخه خیلی بندرت چنین اتفاقی میوفته که یه دختر اجازه بده اونم توی سن 25 سالگی آقایی که ازش 2 سال کوچیکتره بیاد خواستگاریش؟!!برای من خودم بشخصه خیلی تازگی داشت شاید بجرات بگم اولین باره با این موضوع برخورد داشتم.برای همین پرسیدم شاید قبلا رابطه احساسی داشتید.
1.حتما به مشاور مراجعه کنید خیلی لازمه اگر واقعا قصد ازدواج چه با این آقا چه با خواستگارهای بعدیتان را دارید
2.به سوالهایی که پرسیدم لطفا کامل جواب بدید (کامل همونطور که نوشتم)
مثلا
اخلاقش:چجوری
کارش چجوری:یک یا چند خط
درآمدش چجوریه:چقدر پس انداز داره خدمت رفته یا نه خانه داره و......
3.در تایید نظر بانو مینوش گرامی شما نمیتوانید طرف مقابلتان را خیلی تغییر بدید اگگرهم انسان انعطاف پذیری باشه باشه تغییر کردن شخصیتش به آسانی نیست
بازم میگم به سوالاتی که پرسیدم کامل جواب بدید هرچقدر شما بیشنر و بهتر توضیح بدید دوستان بهتر میتوانند راهنمایی کنند.
لطفا به هیچ عنوان مختصر ننویسید مثل بالا 
پ.ن: اگر در نظری که دادم اشتبام را جبران کردم و باعث سوتفاهم شد بخاطر این بود که نمیخواستم تایپیک شما خیلی سریع جلو بره و محدودیتش تمام بشود.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)