سلام دختر بیخیال عزیز
مرسی که همفکری و همدردی کردی.
میگم باید اسمتو به دختر متواضع مهربون تغییر بدی.اما خب تو بروز کردن تاپیکت که بدرد میخوره
خیلی از لطفت ممنونم. الان حدود سه ماهه که متوجه شدیم خواهرم به ام اس مبتلا شدن...اتفاقا پنج شنبه روز ارزوها حرم بودم اسمتو گفتم و دعا برای خواهرت کردم که انشالله شفا پیدا کنن
بینایی چشم چپ اش را از دست داد. خیلی دردناک.... الان بهتره ولی کامل خوب نشده....
علم پزشکی براش درمان قطعی نداره ولی اگه خدا بخواد هر چیزی ممکن میشه.....
قبلا با روش 3 درس مطالعه می کردم. درس اصلی+زبان+یک درس دیگه....
ولی یک مدت درسامو گذاشتم کنار و از برنامه هام و کلاسام عقب افتادم... و دیگه با سه درس جواب نمیداد... و کم کم افسرده و مضطرب شدم....
مشکل اصلیم این بود که رشته ام را دوست نداشتم و سر انتخاب گرایش ارشد هم خیلی به خودم سخت گرفتم و در نهایت چیزی که به نظرم با علایق و توانایی هام سازگار بود را انتخاب کردم و بعد هم تصمیم داشتم رفرانس بخونم و کلاس نرم. ولی مشکل از انجا شروع شد که وقتی مشاوره کردم خیلی ها بهم گفتن این رشته را انتخاب نکنم.. اشباع شده و ظرفیت اش کمه و فقط بهداشت داره و...از این حرفا... بعد هم استادام گفتند برو کلاس وگرنه قبول نمیشی منم گوش کردم و رفتم کلاس... ولی خیلی از کلاسهایی که رفتم راضی نبودم... چون نرسیدن کامل تدریس کنند... و یکی از کلاسام هم هنوز تموم نشده...این هفته تموم میشه!.....
در نتیجه خیلی ذهنم بهم ریخت... با اینکه میرم کلاس کنکور ولی داشتم فکر می کردم که ایا انتخاب درستی کردم!... بهتر نبود دوباره کنکور کارشناسی را امتحان می کردم!!!... ولی اصلا حوصله اش را ندارم.... و خلاصه با کلی تردید و بی انگیزگی میرفتم کلاس و میومدم خونه....
کلا خیلی حال و حوصله ندارم... از بس به رشته و دانشگاه و کنکور فکر کردم خسته شدم.... دلم یک زندگی چند بعدی می خواد.... برای همین فکر می کنم بهتر که از ارزوهام بگذرم و سقف ارزوهام را بیارم پایین و منطقی باشم... منطق میگه همین رشته خودم را با همه خوبی ها و بدی هاش بخونم و قانع باشم.... و وسعت دید و فکرمو گسترش بدم!!! و بخش های دیگه را هم به زندگیم اضافه کنم...
ولی گفتنش اسونه.. در عمل خیلی سخته... متاسفانه روزی روزگاری دختر خیلی لجباز و یک دنده ای بودم و مرغم فقط یک پا داشت!... در نتیجه خیلی اسیب دیدم و اذیت شدم.. یعنی خودمو اذیت کردم و عمر شیرینم را سر ارزوهای بچگی ام نابود کردم....
من تهران زندگی می کنم. راستی شما کجایی؟ کدام حرم برام دعا کردی؟ مشهد؟
و درنتیجه بیشتر مایلم که شهر خودم هم قبول بشم.
رشته مو تهران و ایران و مدرس و بهشتی و شاهد داره!.... ولی همشون رتبه های خوب می خوان...
کلا حدود 150 نفر ظرفیت داره و دقیق نمیدونم چند نفر شرکت می کنند ولی جزء رشته های پرطرفدار و قبولیش سخته....
اتفاقا زبان تخصصی هم دارم و باید لغات پزشکی هم بدونم.... برای زبان کلاس نرفتم و یک جزوه مکاتبه ای خریدم... بعد نیست ولی کمه!.... می تونم بپرسم برای زبان چی می خونی؟
با توضیحاتی که دادی انگار رشته هامون یکم شبیه همه!..
منم می تونم تو ازمایشگاه و دانشگاه و مراکز تحقیقاتی و شرکت های وابسته کار کنم!....
بخشی از چیزهایی که بهم گفتی را خودم هم به خودم گفتم... ولی قانع کردنم خیلی سخته... چیکار کنم که عشق دانشگاه تهرانم... ببین میدونم که مهمتر از دانشگاه خود فرد و تلاش و کوشش اش... ولی محیط هم در رشد و تعالی فرد خیلی مهمه!!!!
از وقتی رفتم دانشگاه دیگه ان دوستانی که در دوران دبیرستان داشتم را ندارم.....
محیط مدرسه مو خیلی بیشتر از دانشگام دوست داشتم...
و کلا در دوران دانشگاه خیلی ناراحتی کشیدم که البته تقصیر خودمه....
ولی کلا از طرفی به خودم میگم عمرم مهم تر... از طرفی هم میگم ان کلاسی هم قراره سرش بشینم مهمه.... باید ازش لذت ببرم.... کلاسی باشه که دانشجوهاش مدام نگن خسته نباشید!.....
ولی برای رسیدن بهش باید خیلی تلاش کنم ولی نمیدونم چه بلایی سرم امده....
مدتی دیگه حال و حوصله درس خوندن ندارم.....
و دلیلش هم میدونم چیه.... واقع بینانه برنامه ریزی نمی کنم... و تنوع نداره!... عجب جاهلیم من.....
البته امروز بهش تنوع دادم... 3 درس خوندم ولی خیلی عقبم.... برای همین اصلا از درسی که امروز خوندم راضی نیستم......
- - - Updated - - -
سلام مینوش جان
مرسی که به تاپیکم سر زدی و راهنمایی ام کردی
مشکلم ذقیقا اینه! نمی تونم چنین چیزی به خودم بگم... بعدش برام خیلی مهمه...درساتو بخون سعیتو بکن بعدم هر چی شد مهم نیست.
اگه نشه یک سال از عمرم تباه میشه+ زیر سوال رفتن هوش و ذکاوتم توسط خودم!....
باشه تاپیکی که گفتی را می خونم...
- - - Updated - - -
راستی دختر بیخیال عزیز
درست که الان نباید به شهرها فکر کنم ولی مشکل اینجا است که باید قبل از ازمون انتخابش کنم....
برای همین ذهنم را درگیر کرده....

علاقه مندی ها (Bookmarks)